Redactia.ro
Home » Știri » Un polițist a vrut să ajute o victimă a unui accident rutier, dar a fost atacat verbal de un alt șofer: „Du-te, bă, băiatule și plimbă-te”

Un polițist a vrut să ajute o victimă a unui accident rutier, dar a fost atacat verbal de un alt șofer: „Du-te, bă, băiatule și plimbă-te”

catalin politist

Un polițist aflat în timpul lui liber a fost martorul unui accident rutier cu victime. După cum era de așteptat, bărbatul a sărit imediat în ajutorul victimei, însă a avut de furcă cu un șofer recalcitrant. Ce s-a întâmplat?

Un polițist, agresat verbal de un șofer

Pagina de Facebook a MAI a făcut publică pățania unui polițist pe nume Cătălin, care a asistat la un accident rutier. Pesemne, polițistul a vrut să decongestioneze traficul până la sosirea SMURD-ului, pentru ca ambulanța să poată ajunge la fața accidentului, însă un alt șofer participant la trafic i-a pus bețe-n roate.

Oprit să se uite la accident, șoferul nu s-a lăsat convins de polițist să părăsească perimetrul, pe motiv că nu purta uniforma și că era, de fapt, în timpul lui liber.

Iată cum a decurs dialogul dintre polițist și șoferul recalcitrant

Enervat că e obligat de un „civil” să părăsească perimetrul accidentului, șoferul l-a ocărât pe polițist pe motiv că nu purta uniformă.

„- Vă rog să vă continuați deplasarea.
– Tu cine ești, bă, să-mi spui mie ce să fac?
– Domnule, ați blocat toată circulația. Noi așteptăm un echipaj SMURD. Trebuie să ajungă din moment în moment și nu are pe unde să treacă. Uitați-vă ce e în spatele dumneavoastră!
– Tu l-ai lovit pe omul ăsta?
– Nu, domnule, eu încerc să ajut aici. Și să știți că sunt polițist.
– Și de ce nu ești îmbrăcat în uniformă?
– Pentru că sunt în timpul liber.
– Păi dacă ești liber, du-te, bă, băiatule și plimbă-te, relaxează-te… nu-mi da mie indicații. Tu știi cine sunt eu?
– Da, cineva care pune în pericol viața unui om. Asta sunteți acum. Dacă vreți să-l ajutați pe omul acesta, eliberați calea!”, a fost conversația dintre cei doi, potrivit pagini de facebook MAI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: