Redactia.ro
Home » Știri » Eveniment șocant în Capitală. Un bărbat a înjunghiat un polițist

Eveniment șocant în Capitală. Un bărbat a înjunghiat un polițist

evenimet socant in Capitala

În dimineața zilei de miercuri, autoritățile din București au intervenit într-un hotel din sectorul 1, după ce mai multe persoane au sunat la 112 pentru a anunțat că un bărbat îi amenință cu cuțitul. În urma intervenției, un polițist a fost înjunghiat iar suspectul a murit la spital.

Incident neplăcut în Capitală

Poliția Capitalei a ajuns miercuri dimineață într-un imobil din sectorul 1, după ce un bărbat aflat doar în lenjerie intimă, amenința mai multe persoane având asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

Suspectul a devenit violent la vederea polițiștilor, ulterior acesta fugind. După ce a fost localizat la un nivel superior în bloc, unul dintre polițiști a fost nevoit să folosească armamentul din dotare. De asemenea, un polițist a fost rănit, dar starea sa este bună.

În această dimineaţă, în jurul orei 4,00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat„, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Imediat a fost solicitat un echipaj de prim ajutor, bărbatul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cele din urmă, acesta a murit, iar cadavrul urmează să fie transportat la Institutul de Medicină Legală.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au preluat cercetările pentru a stabili cauzele și condițiile în care a avut loc evenimentul.

Scandal în ziua de Paște

În ziua de Paște, polițiștii din Capitală au intervenit în sectorul 5 după ce mai multe persoane s-au strâns în stradă pentru a face grătar. Unul dintre protagoniștii scandalului a făcut live pe Facebook invitându-i pe polițiști să ajungă la el.

Odată ajunși, oamenii legii au fost nevoiți să folosească armele din dotare pentru a calma persoanele.

În această seară, în jurul orei 20. 45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi, au declarat autoritățile.

În urma scandalului, mai multe persoane au fost reținute, iar oamenii legii urmează să stabilească contextul acestui conflict.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini