Redactia.ro
Home » Știri » Alertă cu bombă în Capitală. Un bărbat a amenințat că aruncă o benzinărie în aer

Alertă cu bombă în Capitală. Un bărbat a amenințat că aruncă o benzinărie în aer

Alertă cu bombă în Capitală. Un bărbat a amenințat că aruncă o benzinărie în aer

Alertă cu bombă în Capitală. Un bărbat a amenințat că aruncă o benzinărie în aer. Bărbatul s-a încuiat în mașină și striga că va arunca benzinăria în aer. Autoritățile au reușit să-l captureze pe agresor.

Alertă cu bombă în Capitală. Un bărbat a amenințat că aruncă o benzinărie în aer

Evenimentul a avut loc luni, într-o benzinărie din București, unde un bărbat a amenințat că va arunca totul în aer. Acesta s-a închis într-o mașină și de acolo striga că va arunca benzinăria în aer. Imediat, mai multe echipaje de poliție s-au mobilizat la fața locului, și au izolat imediat zona, iar într-un final au reușit să-l scoată pe bărbat din mașină.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi amenințat că are în portabagaj pirotehnice.

Bărbatul a fost reținut de autorități

Din fericire, bărbatul a fost reținut de polițiști, iar acesta se pare că este din Brașov, are 49 de ani și parcase în fața benzinăriei.

„Astăzi, în jurul orei 10.50, prin apel 112, un bărbat a anunțat că intenționează să își detoneze mașina, având capacitatea de a face victime”, au anunțat polițiștii.

Benzinăria la care a avut loc incidentul este situată pe bulevardul Corneliu Coposu. De asemenea, intervenţia forţelor de ordine se află în plină desfăşurare.

Echipa pirotehnică a SRI se află la fața locului pentru a investiga pirotehnic autoturismul.

Nu se cunoaşte de la ce a pornit totul, de ce a ajuns bărbatul să recurgă la aceste ameninţări. Oamenii legii fac cercetări la faţa locului, iar bărbatul urmează să fie audiat.