Redactia.ro
Home » Știri » Scandal cu focuri de armă în București. Autoritățile au intervenit după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să petreacă

Scandal cu focuri de armă în București. Autoritățile au intervenit după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să petreacă

Scandal in ziua de Paște

Sute de polițiști și jandarmi au intervenit în duminică seara în sectorul 5 din București după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să petreacă Paștele. 37 de persoane au fost duse la audieri.

Scandal în sectorul 5 al Capitalei

Oamenii legii au intervenit duminică seara în cartierul Rahova din Capitală, după ce mai multe persoane au ieșit în stradă pentru a sărbători Paștele.

Polițiștii și jandarmii au fost nevoiți să folosească armele din dotare pentru a calma persoanele care făceau grătar pe stradă.

În această seară, în jurul orei 20. 45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi, au declarat autoritățile.

În urma încăierării, mai multe persoane au fost imobilizate și conduse la secțiile de poliție pentru audieri. Conform autorităților, nu a fost nicio persoană rănită.

Oamenii legii urmează să stabilească contextul acestui conflict și persoanele care au participat care au încălcat restricțiile de carantină vor fi anchetate penal.

Publicată de Spartacus Idolu Fetelor pe Duminică, 19 aprilie 2020

Scandal și la Săcele. 6 persoane au avut nevoie de îngrijri medicale

Duminică, mai multe persoane s-au luat la bătaie, pe o stradă din Săcele, județul Brașov. Mai mulți polițiști au intervenit pentru a opri scandalul.

Mai multe persoane au sunat la 112 pentru a anunța că la Săcele are loc un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.  Jandarmi și polițiști au intervenit de urgență la fața locului și au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare.

Potrivit autorităților, bătaia ar fi pornit între mai multe persoane după ce au consumat alcool. 18 persoane au fost implicate în scandal, iar șase au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru.

 

Etichete: