Redactia.ro
Home » Sport » Dan Savenco, polițist la o secție din Ferentari! “Nu credeam că există așa ceva! Acolo e un coșmar”

Dan Savenco, polițist la o secție din Ferentari! “Nu credeam că există așa ceva! Acolo e un coșmar”

Dan Savenco, polițist la o secție din Ferentari

Dan Savenco, handbalistul celor de la Dinamo a ieșit în stradă. La fel ca și alți sportivi ai clubului a fost chemat la o secție de poliție din București pentru a ajuta la menținerea ordinii în acestă perioadă.

Dan Savenco a fost repatizat la Secția 24 de Poliție, din Ferentari. Handbalistul a fost șocat de ceea ce a văzut pe stradă. Nu și-a închipuit niciodată că în București există un astfel de loc. Auzise povești, dar ceea ce a găsit în realitate depășește cu mult orice imaginație.

“Nu poți să-ți închipui exact, nu poți să descrii în cuvinte, uitați-vă pe net și apoi înmulțiți cu o sută ca să vă dați seama de realitate. Când am intrat pe stradă, am văzut șobolani mai mari ca o mâță.
La început, am fost cu mașina, dar ăsta e lux, când mergi la patrulare orice se poate întâmpla. Nu se gândește nimeni că ești sportiv, poți să fii și Messi. Am văzut ce nu credeam că există și ceea ce nu cred că o să mai văd în viață. Te înfurii, ți-e milă, ți-e teamă, ți-e scârbă, sunt atâtea sentimente ce te năpădesc. Vrei să ajuți, vrei să fugi, nu-ți vine să crezi, dar e un coșmar real”, a declarat handbalistul pentru Libertatea.

Dan Savenco se teme de coronavirus

Handbalistul echipei Dinamo încearcă să se protejeze cât mai bine. Se teme să nu se infecteze, mai ales că acasă are doi copii.

”Sper să nu fie cazul să bat pe cineva. Am și eu doi metri, eu sper că or să zică singuri că stau în casă când mă văd! Dar m-au atenționat: ‘Domnule, sunt încăpățânați, aveți grijă. Să vă așteptați să fiți provocați.’ Ce să mai, e zonă de război. De fapt, să reziști acolo e mai greu decât să-l învingi pe Karabatic și tot PSG-ul lui”, a mai spus sportivul celor de la Dinamo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: