Redactia.ro
Home » Monden » Casa Siminei Stanciu, mai ceva ca a vedetelor de la Hollywood. Lift, piscină și picturi pe tavane

Casa Siminei Stanciu, mai ceva ca a vedetelor de la Hollywood. Lift, piscină și picturi pe tavane

GALERIE FOTO (6) simina

Simina Stanciu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Are nenumărate concerte în țară și susține recitaluri și la evenimente private, astfel veniturile sale nu sunt deloc unele de neglijat. Din contră, artista a reușit să strângă o sumă frumușică de bani și își poate îndeplini fiecare capriciu. Casa în care locuiește pare desprinse din basm, iar imaginile vorbesc de la sine. Iată cum arată locuința în care trăiește Simina Stanciu.

Simina Stanciu are o casă desprinsă din basme. Trei etaje, cu lift interior și o piscină enormă

Simina Stanciu a deschis poarta casei sale echipei lui Cătălin Măruță. Vedeta a făcut turul casei, iar dotările ei sunt unele fabuloase. Are lift, piscină și pare a fi locuința unei vedete de peste Ocean! În curtea interioară a casei, Simina are o fântână care aduce aminte de cele care pot fi văzute de către turiști pe străzile Italiei.

Pereții casei sunt împânziți cu candelabre de dimensiuni generoase, iar mobila din sufragerie este din lemn masiv și piele. Nu lipsesc tablourile de mii de euro și nici un dressing imens în care Simina depozitează rochiile pe care le îmbracă atunci când participă la evenimentele private.

Casa impunătoare are trei etaje, iar Simina poate folosi liftul interior pentru a se deplasa de la un etaj la altul dacă nu dorește să folosească scările. Un alt detaliu care a atras atenție reporterului La Măruță a fost colecția de bijuterii pe care Simina o are. Coliere cu diamante, inele cu pietre prețioase, cercei supradimensionați, nimic nu lipsește din colecția de bijuterii a artistei.

Simina va deveni mamă la finalul anului 2023

Simina Stanciu traversează o etapă fericită a vieții sale și așteaptă să devină mamă. Ea a dezvăluit că nu are de gând să renunțe la cariera muzicală odată ce va deveni mamă pentru că este convinsă că se va putea descurca foarte bine îmbinând cele două aspecte ale vieții.

„La cariera de artistă nu voi renunța niciodată, din contră! Am evenimente programate și le voi onora pe toate. Am nunți până în noiembrie. Despre sarcină vreau să mai spun că momentul nașterii va fi exact în perioada cu sărbătorile de iarnă.

Consider că e un prilej bun să petrec timp cu bebelușul. Nu cred că o să refuz niciun eveniment. Sunt foarte încrezătoare că totul va decurge fără probleme”, a declarat Simina Stanciu, conform Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: