Redactia.ro
Home » Stil de viață » Case de vedete. Elena Gheorghe trăiește într-un duplex de lux, cu cinci camere, trei băi și o terasă imensă

Case de vedete. Elena Gheorghe trăiește într-un duplex de lux, cu cinci camere, trei băi și o terasă imensă

GALERIE FOTO (10) Case de vedeta - Elena Gheorghe

Case de vedete. Elena Gheorghe e una dintre cele mai îndrăgite și căutate artiste de la noi din țară. Așa se face că, după mulți ani de carieră, cântăreața a reușit să achiziționeze un duplex, în complexul Vitan Residence, pentru care a plătit nu mai puțin de 300.000 de euro.

Case de vedete. Elena Gheorghe locuiește într-un duplex de lux

După ce s-a căsătorit și a devenit mamă, Elena Gheorghe a decis că e timpul ca familia ei să aibă o locuință mai spațioasă. Deși inițial căutase case în zonele de la marginea Capitalei, în final s-a reorientat către un apartament la bloc, într-o zonă mai aproape de centrul Bucureștiului. Ea și soțul ei au cumpărat un duplex într-un cartier rezidențial, pentru care au scos din buzunar fabuloasa sumă de 300.000 de euro.

În 2014, înainte de mutarea propriu-zisă, Elena Gheorghe motiva alegerea unui duplex. „Am căutat casă în zone precum Pipera sau Băneasa, dar am ajuns la concluzia că ne-am fi petrecut ziua în maşină, în aglomeraţie, încercând să ajungem în centrul oraşului, unde ne desfăşurăm activitatea. Ne dorim o viaţă uşoară şi, într-un final, ne-am decis să ne luăm tot apartament – de fapt, două unite printr-o scară interioară, adică un duplex, în Vitan Residence 2„, a spus artista, pentru Click!.

Elena Gheorghe s-a mutat într-un duplex cu 5 camere, 3 băi și o terasă imensă

Din fericire, duplexul a întrunit toate nevoile artistei. Locuința are 180 mp, 5 camere, 3 băi și o terasă imensă, suficiente pentru cei patru membri ai familiei sale. Vorbind despre locuința sa, Elena mărturisea că se bucură de o terasă imensă: „Apartamentul are cinci camere, trei bai și o terasa imensa unde am putea amenaja si o mini cafenea (rade).”

În ceea ce privește amenajarea spațiului, Elena Gheorghe a povestit că nu a apelat la un decorator profesionist, ci chiar ea și soțul ei au ales totul. Culorile pastelate, obiectele decorative – cheie și mobilierul shabby – chic sunt atributele casei în care locuiește Elena Gheorghe alături de familia sa. „Pentru fiecare lucru din casa asta am alergat personal, eu si Cornel. Mare parte din mobilier e facut pe comanda si aici ma refer mai ales la bucatarie si dressinguri. In rest, avem multe piese cu aer frantuzesc, achizitionate cu ajutorul Cristinei Zelmat de la La Maison. Cand am inceput decorarea apartamentului, eu veneam din perioada «Ecou» (n.r. – un hit al Elenei), in care ma indragostisem de stilul frantuzesc. Cel mai greu ne-a fost sa alegem parchetul si tapetul. Erau 1.540 de modele si voiam ceva cu personalitate. Pana la urma am ales ceva foarte vesel, care ne reprezinta. Dar iti spun: pentru fiecare obiect pe care il vezi in casa, a fost o intreaga nebunie. Cornel s-a ocupat de tot ce tine de partea de electronice si electrocasnice.”, povestea Elena Gheorghe într-un alt interviu.

Elena Gheorghe e căsătorită cu Cornel Ene din 2012. Doi ani mai târziu s-a născut și primul lor copil, un băiețel pe nume Nicholas. În 2017, cuplul i-au urat bun venit pe lume unei fetițe, pe care au decis s-o numească Amelie Nicole.

sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: