Redactia.ro
Home » Știri » Căsnicia lui William și Kate Middleton, departe de perfecțiune: „Îl tratează ca pe al patrulea copil. Un dezastru ținut sub control!”

Căsnicia lui William și Kate Middleton, departe de perfecțiune: „Îl tratează ca pe al patrulea copil. Un dezastru ținut sub control!”

kate si william

Căsnicia lui William și Kate Middleton, departe de perfecțiune. Iată detaliile!

Căsnicia lui William și Kate Middleton, departe de perfecțiune

În ochii publicului, căsnicia lui William și Kate Middleton a fost multă vreme un exemplu de armonie și fericire conjugale. Cu toate acestea, în spatele ușilor închise, realitatea arată o imagine diferită. Surse din anturajul familiei regale au dezvăluit că, asemenea oricărui alt cuplu, William și Kate au parte și de momente tensionate și neînțelegeri.

Potrivit surselor apropiate familiei, căsnicia lui William și Kate este presărată cu dispute și conflicte. Kate este percepută de unii ca fiind ca o mamă pentru soțul ei, deoarece acesta din urmă poate avea crize de furie. Există rebeliuni și tensiuni în relația lor, ceea ce arată că nu există căsnici perfecte. În timp ce multe cupluri se confruntă cu certuri violente și aruncă lucruri unul în celălalt, William și Kate preferă să se lupte cu perne. Este o metodă de a gestiona conflictele și de a menține controlul în situații tensionate, deși poate părea haotic pentru unii.

Prințul William și Kate Middleton sunt căsătoriți din aprilie 2011 și au împreună trei copii. De-a lungul anilor, căsnicia lor a trecut prin suișuri și coborâșuri, ca orice alt cuplu. Recent, au fost supuși unei presiuni intense din cauza dramelor din jurul Prințului Harry, fratele lui William. Acest eveniment a adăugat și mai multe tensiuni și stres în relația lor, punându-i în fața unor provocări suplimentare.

„Kate îl tratează ca pe al patrulea copil, deoarece este predispus la crize de furie. Au răzvrătiri. Nu este o căsnicie perfectă. Au și momente grozave. Dar, în cazul în care unele cupluri au o dispută și aruncă lucruri unul în celălalt, William și Kate aruncă cu perne. Este întotdeauna un dezastru ținut sub control”, susține Cosmopolitan, relatează romaniatv.net.

Tom Quinn: „Se ceartă ca majoritatea cuplurilor”

Tom Quinn, autorul cărții „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family,” explică că nici o căsătorie nu este perfectă, iar relația lui William și Kate nu face excepție. Conflictul și neînțelegerea sunt elemente comune în căsnicii, iar ei nu sunt o excepție de la această regulă. Deși William este cunoscut pentru momentele sale de furie, Kate nu este întotdeauna calmă, chiar dacă își păstrează majoritatea timpului o aparență de liniște.

„Nici o căsătorie nu este perfectă. Nici cea a lui Kate și William. Cu siguranță au avut suișuri și coborâșuri de-a lungul anilor. Se ceartă ca majoritatea cuplurilor. Au fost recent sub presiune pentru a se ocupa de drama din jurul Prințului Harry”, a explicat Tom Quinn, autorul cărții „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”.

„Kate ar putea părea o persoană foarte calmă, la fel și William. Dar nu este întotdeauna adevărat”, a mai spus Tom Quinn, conform sursei citate. 

Astfel, căsnicia lui William și Kate Middleton nu este lipsită de dificultăți și conflicte. Așa cum se întâmplă în majoritatea cuplurilor, ei se ceartă și se confruntă cu provocări în viața lor de cuplu.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: