Redactia.ro
Home » Monden » Câștigătoarea sezonului 2 iUmor are Covid19! Cum se simte Maria Popovici

Câștigătoarea sezonului 2 iUmor are Covid19! Cum se simte Maria Popovici

Maria Popovici, câștigătoarea sezonului 2 iUmor, are coronavirus. Fosta concurentă se află acum în izolare și se este sub tratament. Care este starea ei?

Câștigătoarea sezonului 2 iUmor are Covid19

Câștigătoarea sezonului 2 iUmor are Covid19. Maria Popovici și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare despre acest lucru și se află în izolare, timp de 14 zile, conform procolului. Maria Popovici urmează tratament la domiciliu și, momentan, se află într-o stare bună, informează wowbiz.ro.

“Deci sunt super multe mesaje aici, pe Instagram de la voi, și nu pot să stau întruna pe telefon, dar sunt atât de curioasă să văd ce-mi scrieți, pentru că majoritatea din ele sunt foarte frumoase”,a spus Maria Popovici, pe pagina ei de Instagram.

Maria Popovici, infectată cu coronavirus. Care este starea de sănătate a câștigătoarei IUmor - WOWBiz

Maria Popovici s-a căsătorit

În anul 2018, Maria Povici a spus ”DA!” în fața ofițerului de stare civilă. Ea s-a căsătorit chiar în casa părinților cu Alexandru Minculescu. Maria Popovici a fost de-a dreptul încântată de eveniment.

”Gata fetele. S-a rezolvat. Mulţumim Sectorul 6 pentru oficierea specială acasă la părinţi”, a scris Maria Popovici pe reţelele de socializare. Urmăritorii ei au venit imediat cu mesaje frumoase de urare: ”Felicitări, casă de piatră”,”Gata? Eşti în sfârşit doamna Minculescu?””Super felicitări, minunaţilor! Viaţă lungă şi frumoasă vă doresc”, au scris susținătorii acesteia.

Maria Popovici, câștigătoarea celui de-al doilea sezon „iUmor”, a publicat un mesaj intim pe care i l-a trimis soțului ei. Mincu i-a dat un răspuns la care râzi cu lacrimi

Maria Popovici spune că duce o viață normală de când s-a căsătorit și că nu au intervenit schimbări în viața de cuplu, având în vedere că ea și soțul ei locuiesc împreună de șase ani.

“E la fel ca viața de femeie nemăritată, pentru că noi locuim împreună de șase ani, iar de nouă luni suntem un cuplu. Vezi ce repede am răspuns? Dacă îl întrebai pe el, ar fi spus: demult! Mi se pare interesant, tot găsesc motive să folosesc cuvântul «soțul»: «Sunt cu soțul meu, mă așteaptă soțul meu, să vorbesc și cu soțul meu» etc. Sunt căsătorită de prea puțin timp și nu îmi dau seama ce înseamnă să mai fii căsătorit în ziua de azi în plus față de o relație serioasă„ a spus Maria Popovici despre viața de femeie măritată.

Maria Popovici și soțul ei se înțeleg unul pe celălalt. Uneori, se înțeleg prin glumele pe care și le fac, deși pentru unii ar părea că se ceartă.

”Dacă unul vine supărat acasă după un show, celălalt îl înțelege. Știi cum e: îl înțelegi pe cel de lângă tine, dar nu-l înțelegi 100% dacă nu ești în pielea lui, dar în cazul nostru, când avem o problemă unul sau altul, ne înțelegem 100%. Dar viața cu un stand-up comediant mai implică și alte chestii, noi ne-am obișnuit să facem niște glume exagerate între noi, iar oamenii nu-și dau seama că glumim uneori sau glumele noastre sunt prea mult pentru unii. De exemplu, mergem la mama acasă și glumim iar ea ne zice să nu ne mai certăm. În plus, intervine uneori și un fel de competiție. Nu în sensul rău. Dar dacă-l văd pe el că face mai bine ca mine într-o seară, mă uit la show și-mi zic: «Vreau și eu să fac așa, mă simt prost că nu am făcut și eu așa»”, a mai declarat Maria Popovici

Maria Popovici a slăbit

De altfel, Maria Popovici a mai pierdut din greutate. Ea face sport și mănâncă echilibrat, după o dietă.

MAREA FINALĂ IUMOR. Ce s-a ales de Maria Popovici, câștigătoarea celui de-al doilea sezon „iUmor”! Actrița a slăbit enorm de mult! | Galerie Foto | Imagine 3 | Antena 1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: