Redactia.ro
Home » TV » Câștigător Survivor 2021. La cine ajunge Marele Premiu de 250.000 de lei

Câștigător Survivor 2021. La cine ajunge Marele Premiu de 250.000 de lei

Castigator Survivor Romania 2021

Suntem la un pas de momentul în care vom afla numele câștigător Survivor 2021. Marele premiu și trofeul Survivor România din acest an urmează să intre curând în posesia supraviețuitorului suprem din Jungla Dominicană!

Un faimos și trei războinici au intrat în cursa pentru marele premiu Survivor România 2021, de sâmbătă, 10 iulie.

Câștigător Survivor 2021. La cine ajunge Marele Premiu

Concurenții au trăit, luni de zile, în condiții grele în jungla din Republica Dominicană, timp în care au fost nevoiți să îndure foamea și capriciile vremii, însă și dorul față de persoanele dragi. Pe parcursul Survivor 2021, nu au lipsit nici accidentările și celelalte probleme de sănătate venite odată cu efortul și stilul de viață extrem de dur de acolo. În ultima etapă dinaintea marii finale, doar 4 supraviețuitori au mai rămas în competiție.

Este vorba despre Faimosul Zannidache și Războinicii – Maria Chițu, Andrei Dascălu și Marius Crăciun. Dintre aceștia, doar reprezentatul echipei roșii, Zanni, se află în concurs încă de la început, el fiind singurul veteran rămas în competiție, după ce Elena Marin a fost eliminată din Survivor 2021, după votul publicului, exprimat în direct, la TV.

Pe data de 10 iulie se află marele câștigător Survivor 2021, care va intra în posesia trofeului, dar și a marelui premiu. Marele premiu la Survivor România este 250.000 de lei, echivalentul a 50.000 de euro.

Câștigător Survivor 2021. Cum se desfășoară Marea Finală

Prezentatorul emisiunii le-a dat o veste mare atât actualilor concurenți, cât și publicului. Toți foștii concurenți se vor întoarce în Republica Dominicană pentru a participa la finala Survivor.

De asemenea, Dan Pavel a mai anunțat că două dintre consiliile se săptămâna viitoare vor fi difuzate live.

Urmează o nouă etapă pentru voi. O săptămână dublată de intensitatea faptului că, ne apropiem de Marea Finală Survivor România 2021. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite. O săptămână cu jocuri în care tot ceea ce ați arătat până acum, va trebui să arătați nu la dublu, ci de 10 ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele. De asemenea, consiliile vor fi în direct. Joi și vineri vom fi în direct cu dumneavoastră, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea Marea Finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România. La Marea Finală, în consiliu, se întorc foști concurenți Survivor România 2021”, este anunțul făcut de prezentatorul Daniel Pavel.

Câștigător Survivor 2021. Când se difuzează marea finală

Ca la fiecare ediție, Marea Finală Survivor 2021 este așteptată cu sufletul la gură de foarte mulți români. După circa șase luni în care s-au luptat să supraviețuiască în Jungla Dominicană, este momentul în care se acordă trofeul și mare premiu Survivor 2021. Telespectatorii vor juca un rol foarte important în desemnarea supraviețuitorului 2021.

Sâmbătă, 10 iulie 2021, va fi desemnat marele câștigător Survivor România 2021, într-o ediție plină suspans a emisiunii fenomen Survivor 2021, difuzată la Kanal D, începând cu ora 20:00.

Etichete: