Redactia.ro
Home » Știri » Cât a ajuns sa coste înmormântarea cu limuzină a Mioarei Roman. Ce bani trebuie să scoată din buzunar fetele ei

Cât a ajuns sa coste înmormântarea cu limuzină a Mioarei Roman. Ce bani trebuie să scoată din buzunar fetele ei

Iosif Zilahy a fost primul soț al Mioarei Roman.

La data de 23 februarie 2024, la ora 01:00, o figură remarcabilă și-a luat adio de la această lume. Mioara Roman, mama iubitoare a Oanei și a Catincăi Roman, s-a stins din viață la venerabila vârstă de 83 de ani, în timp ce se afla în grija unui centru pentru bătrâni din Snagov.

Cât va ajunge să coste înmormântarea Mioarei Roman

Gabriela Lucuțar, cunoscută și sub numele de „Regina Întunericului” în lumea pompe funebre, a preluat responsabilitatea de a coordona ceremonia de adio pentru mama Oanei și a Catincăi Roman. Într-un interviu recent, ea a elucidat aspectele financiare legate de acest moment solemn. Costurile pentru serviciile funerare încep de la suma de 5.000 de lei, conform declarațiilor sale. Totuși, în spiritul compasiunii și înțelegerii, a subliniat că există situații în care nu impune taxe familiilor care nu pot suporta aceste costuri.

La noi, la firma de pompe funebre, pentru o înmormântare, pornim de la suma de 5.000 de lei, este accesibil pentru toată lumea. Ce nu se știe, e că eu fac și înmormântări pentru cei care nu-și permit, este un act de caritate, de milostivenie. Am făcut asta, de câteva ori, am înmormântat și gratis. În lunile noiembrie, decembrie și ianuarie, după Sărbători, se înregistrează cele mai multe cazuri de decese.”, a declarat Gabriela Lucuțar în trecut,

Prin fiecare detaliu al ceremoniei funerare, Mioara Roman va fi onorată cu respectul și recunoștința cuvenite unei vieți trăite în slujba celor dragi și a comunității. Fiind un exemplu de devotament familial și generozitate, amintirea ei va rămâne mereu vie și luminată în inimile celor pe care i-a atins în timpul său petrecut printre noi.

Ultimul drum Într-o limuzină de lux

Mioara Roman va fi dusă către locul de veci într-o limuzină de lux, subliniind astfel respectul și aprecierea față de persoana pe care o comemorează. Această alegere reflectă dorința de a-i oferi un adio pe măsură unei femei care a rămas în memoria celor dragi ca un simbol al eleganței și rafinamentului.

Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe.  Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți.”, a spus „Regina Întunericului”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: