Redactia.ro
Home » Știri » Cât a ajuns să coste un apartament cu două camere în Mamaia Nord

Cât a ajuns să coste un apartament cu două camere în Mamaia Nord

Mamaia

În fiecare vară, litoralul românesc este plin de turiști. Chiar dacă unii aleg să ăși petreacă concediul în afara granițelor, an de an sunt români care preferă stațiunile de la malul Mării Negre. Așa că nu este de mirare că piața imobiliară din Mamaia este în plină floare, iar faptul că prețurile sunt exorbitante ar trebui să nu mire pe nimeni.

Mamaia, mai scumpă ca Grecia și Bulgaria

Este deja binecunoscut faptul că Mamaia este cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc, iar turiști nu s-au plâns doar o dată că prețurile de aici sunt mai mari decât cele de la resorturi de lux din afară țării, dar ceea ce se oferă nu este pe măsura banilor cheltuiți.

Mai multe analize de profil arată că, în plin sezon, un sejur în Mamaia este mai scump decât în Gracia și Bulgaria.

Astfel, pentru o singură zi la un hotel din Mamaia, o persoană care vrea și micul inclus, trebuie să plătească 70 de euro, la un hotel de cinci stele.

Cât costă un apartament cu două camere în Mamaia

„Pentru hotelurile de 4 stele, tarifele variază în Mamaia în funcţie de regimul ales de client. La mare căutare sunt în continuare hotelurile cu all inclusive sau ultra all inclusive, chiar dacă ţara noastră are puţine astfel de hoteluri în comparaţie cu Bulgaria”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Cu aceste prețuri pentru sejururi în camere de hotel, nu este de mirare cât a ajuns să coste un apartament pus în vânzare, în zona Mamaia. Prețurile nu sunt pentru buzunarul oricui.

Astfel, un apartament cu două camere în cea mai scumpă stațiune de la malul mării are un preț ce începe de la 40.000 de euro. Aceasta este, însă, cea mai ieftină variantă, pentru că prețurile pot urca mult. Așadar, pot fi cumpărate și apartamente care ajung la suma de 165.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: