Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cât au plătit niște turiști pe o omletă în Mamaia. Ce scria pe nota de plată

Cât au plătit niște turiști pe o omletă în Mamaia. Ce scria pe nota de plată

GALERIE FOTO (3) Cât au plătit niște turiști pe o omletă în Mamaia

Clienții unui restaurant din Mamaia Nord au publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu nota de plată pentru un mic dejun. Internauții au rămas șocați, iar postarea a devenit virală în scurt timp.

Cât au plătit niște turiști pe o omletă în Mamaia. Ce scria pe nota de plată

O postare a devenit virală pe Facebook după ce clienții unui restaurant din Mamaia Nord au postat o fotografie cu nota de plată pentru un mic dejun.

Se pare că prețurile de pe litoralul românesc cresc în fiecare an, iar de multe ori serviciile lasă de dorit. Acest lucru l-au experimentat câțiva tineri la un restaurant din Mamaia Nord.

Aceștia au comandat un mic dejun normal, format dintr-o salată asortată și o omletă. Ei bine, pe lângă faptul că acestea nu au fost ceea ce și-au dorit clienții, în momentul în care au primit nota de plată, au rămas șocați.

Sprijiniti turismul romanesc!(?)Un mic dejun banal, pe o terasa din Mamaia Nord. Omleta ( fara garnitura sau verdeata )- 35 RON Salata asortata ( maxim jumatate de rosie, 3 felii de ceapa si niste salata creata, vreo 2 bucatele) – 25 RON. Deci , o omleta si o salata asortata banala – 60 RON
O fi bine, o fi rau? Cand am plecat, am vrut sa iau si scaunul, crezand ca e inclus in pret”, a scris Ovidiu.

 

Situația, explicată de un alt proprietar de restaurant, într-un interviu

Un proprietar de restaurant a explicat într-un interviu motivul pentru care prețurile sunt așa mari la el în restaurant: 35 de lei o omletă! Bărbatul spune că restaurant are un standard ridicat și încearcă să îl mențină. A investit foarte mult în tot ce are, iar acum încearcă să își acopere cheltuielile:

„Pentru că suntem la kilometrul zero al acestei staţiuni (n.r. Mamaia) şi pentru că locaţia este cu un standard ridicat de lux, încercăm să menţinem acest standard. Am fost nevoiţi cumva să menţinem acest standard şi să facem o investiţie semnificativă, pornind de la mobilier, ingrediente folosite, produsele să fie de calitate. Atunci când faci un calcul, stabileşti un preţ pentru cât ar trebui să coste produsul, astfel încât să acoperi în primul rând cheltuielile. Atât am considerat că este valoarea acestui produs şi asta am făcut într-un mod corect pentru toţi clienţii noştri.

Le transmit clienţilor că nimeni nu are interesul să vină pe a trage tunuri şi pe a jecmăni. Dimpotrivă, încercăm pe condiţiile acestea să oferim servicii şi produse de calitate. De aceea, suntem obligaţi să stabilim un preţ minim sub care nu se poate funcţiona”, a declarat un proprietar de restaurant din Mamaia pentru România TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini