Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cât a ajuns să coste un CD cu Nicolae Guță sau Tzancă Uraganul pe eMag

Cât a ajuns să coste un CD cu Nicolae Guță sau Tzancă Uraganul pe eMag

GALERIE FOTO (2)

Înainte ca muzica să fie disponibilă doar la un click distanță în mediul online, românii de pretutindeni aveau acasă colecții impresionante de CD-uri. Acestea le animanu petrecerile și le făceau drumurile lungi cu mașina mult mai plăcute, fiind cel mai adesea cumpărate sau chiar făcute acasă, după preferințele fiecăruia. Dintre artiștii cei mai iubiți ai momentului, Nicolae Guță și Tzancă Uraganu se bucură de o popularitate fenomenală în rândul publicului din România. Pentru cei ce-i iubesc, există încă posibilitatea să achiziționeze CD-uri, iar prețul lor este unul incredibil.

Cât a ajuns să coste un CD cu Nicolae Guță sau Tzancă Uraganul pe eMag

Muzica de petrecere se numără printre cele mai ascultate genuri muzicale din țara noastră, semn clar că românii sunt spirite vesele, dornice mereu să se simtă bine și să se bucure de momente deosebite alătui de cei dragi. Zilele când în casa fiecăruia dintre noi exista o colecție impresionantă de CD-uri cu muzică au apus, însă acest lucru nu înseamnă că acestea nu mai sunt disponibile pentru a fi achiziționate.

Dacă facem o căutare rapidă pe platforma Youtube atunci când vine vorba de preferințele românilor pentru muzică, vom găsi negreșit o melodie de-a lui Tzancă Uraganul. Cântărețul din Ploiești se bucură de un succes neașteptat în rândul tinerilor și al publicului mai în vârstă, iar el a dorit să ofere șansa să aibă muzica lui oriunde s-ar afla. Pe eMAG sunt disponibile CD-uri cu melodiile sale și prețul nu este deloc unul ridicat. Mai exact, cei ce doresc să le achiziționeze trebuie să plătească doar 16 lei, ceea ce reprezintă o sumă destul de mică în comparație cu bucuria pe care o aduc.

Tot la 16 lei este disponibil și un CD de-al lui Nicolae Guță, supranumit „regele manelelor”. De mai bine de 20 de ani se bucură de dragostea românilor de pretutindeni, care plătesc sume impresionante pentru a-l vedea cum cântă live. Deși modest în apariții și în lansări de melodii în ultimii ani, el continuă să aibă un nume răsunător în industria în care activează.

 

Motivul pentru care Nicolae Guță refuză să mai cânte în București

După cum spuneam și anterior, Nicolae Guță nu a mai fost atât de activ pe plan profesional față de anii precedenți. Această atitudine a lui a început în anul 2019, când a anunțat că nu va mai susține deloc spectacole în București. Motivul, se pare, este că mediul din care făcea parte nu era deloc unul benefic.

„Dragii mei, sunt al dumneavoastră Nicole Guță și am de făcut un anunț. Nu știu cât de important este, dar pentru mine este chiar foarte important. Din motive personale și pentru liniștea mea, am hotărât să nu mai cânt în București. Pentru a pune capăt controverselor și discuțiilor care nu mi-au făcut deloc bine. Sper să mă înțelegeți și îmi cer scuze fanilor și celor care ascultă muzica mea. Vă pup și să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a anunțat Nicolae Guță printr-un video publicat pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: