Redactia.ro
Home » Știri » Cât a ajuns să coste un hotdog în Brașov. Prețuri exagerate în stațiunile montane de la noi, pentru vacanța de 1 Decembrie

Cât a ajuns să coste un hotdog în Brașov. Prețuri exagerate în stațiunile montane de la noi, pentru vacanța de 1 Decembrie

În minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, românii au ales să plece de acasă și să petreacă puțin timp la munte sau în alte stațiuni de la noi din țară. Cele mai vizitate rămân stațiunile montane, în special orașul Brașov. Seara trecută s-au aprins luminile de Crăciun în oraș, când au fost prezenți poate mii de români. Prețurile sunt pe măsură, însă.

Cât a ajuns să coste un hotdog în Brașov

Ca în fiecare an, în topul preferințelor de 1 Decembrie sunt stațiunile montane de pe Valea Prahovei și orașul Brașov. Aici, românii aleg să-și petreacă minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. De cele mai multe ori, este o aglomerație uriașă pe DN1. Circulația se desfășoară cu dificultate pe sensul de urcare al DN1, în zona localităților Câmpina și Comarnic. Foarte mulți sunt cei care au hotărât să fugă din haosul orașelor mari și să se relaxeze patru zile la munte. Mai ales că, miercuri seara, au fost aprinse luminile de Crăciun în Brașov. Mii de români s-au îngrămădit în centrul orașului, pentru a vedea cât de frumos este amenajat. Bineînțeles că, și prețurile au fost pe măsură. Nu mai vorbim de cazări, pentru care românii trebuie să scoată din buzunar, pentru patru nopți, de la 1.000 de lei și ajung până la 5.121 de lei.

Prețurile la mâncare sunt ridicate

Și de parcă cazările nu erau de ajuns, prețurile la mâncare sunt foarte mari. Dacă un langoș a costat 25 de lei, prețul unui hotdog i-a lăsat pe toți mască. Acesta costă în jur de 15 lei, 20 de lei, în funcție de mărime. Un meniu cu un cârnăcior, cartofi, pâine, sosuri și apă sau Pepsi costă 35 de lei. Un burger sau cheeseburger costă 35, respectiv 40 de lei. Clătitele cu dulceață sau ciocolată sunt 15 lei. Nici băuturile nu mai sunt așa ieftine. Un cappuccino costă 15 lei, iar limonada 10. Un pahar de vin costă 12 lei, scrie RTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: