Redactia.ro
Home » TV » Cât a ajuns să plătească la întreținere Saveta Bogdan, deși a ajuns să trăiască în frig: “Ce să fac, să mă îmbolnăvesc?”

Cât a ajuns să plătească la întreținere Saveta Bogdan, deși a ajuns să trăiască în frig: “Ce să fac, să mă îmbolnăvesc?”

Facturile uriașe la utilități îi afectează pe toți românii. Printre ei, este și interpreta de muzică populară Saveta Bogdan. Îndrăgita artistă a dezvăluit că s-a trezit cu o întreținere uriașă la apartamentul în care locuiește.

Deși stă în frig, Saveta Bogdan a povestit că are de plată o sumă uluitoare la întreținere. Îndrăgita interpretă de muzică populară are de scos din buzunar 800 de lei pentru ultima lună. Aceasta spune că e nevoită să se încălzească la un calorifer electric.

Cel mai probabil, acest fapt îi va aduce o nouă factură mare, de această data la energie electrică.

Cât a ajuns să plătească la întreținere Saveta Bogdan: “Ce să fac, să mă îmbolnăvesc?”

Saveta Bogdan trece cu greu peste iarna aceasta. Cel mai mare noroc al îndrăgitei artiste este … un calorifer electric.

Un sprijin important în aceste vremuri grele este și fiica interpretei.

”Nu am căldură în casă. E caloriferul călâi… Eu am noroc, că am un calorifer electric, îl bag în priză și cu ăla îmi fac treaba. Ce să fac, să mă îmbolnăvesc? Și fata mi-a spus: mamă, te rog să-ți bagi ăla în priză. Să nu stai în frig, te rog frumos. Dacă ai nevoie de bani, îți trimit eu. Ea e asistentă, câștigă foarte bine, are 5.000 de euro pe lună.

Întreținerea mi-a venit foarte mult. Cam 800 de lei mi-a venit. Eu am făcut o sesizare, sper să-mi mai reducă din ea, dacă mi-o va reduce. Și am fost și plecată, îți dai seama. Eu nu știu cum le-a încărcat, cum le-a făcut, după ce s-au luat? În sfârșit, eu am făcut chestia asta în scris, acum aștept rezultatul”, a povestit Saveta Bogdan pentru Starpopular.ro.

Oana Roman și Mihai Trăitariu, revoltați din cauza facturilor uriașe

Saveta Bogdan nu e singura vedetă care s-a plâns de facturile uriașe de la începutul acestui an.

Și Oana Roman a dezvăluit, la rândul ei, că s-a trezit cu o datorie de 1.500 de lei la gaze, în această lună, dublă față de media iernilor trecute.

La fel și Mihai Trăistariu și-a făcut publică factura la gaze. A primit o sumă de plată de 2.400 de lei la gaze, care i-a venit la vila în care și-a făcut școală de muzică. Artistul se arată îngrijorat de faptul că în acest ritm, nu va mai putea face față și că probabil își va închide afacerea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: