Redactia.ro
Home » TV » Cât a ajuns să plătească la întreținere Saveta Bogdan, deși a ajuns să trăiască în frig: “Ce să fac, să mă îmbolnăvesc?”

Cât a ajuns să plătească la întreținere Saveta Bogdan, deși a ajuns să trăiască în frig: “Ce să fac, să mă îmbolnăvesc?”

Facturile uriașe la utilități îi afectează pe toți românii. Printre ei, este și interpreta de muzică populară Saveta Bogdan. Îndrăgita artistă a dezvăluit că s-a trezit cu o întreținere uriașă la apartamentul în care locuiește.

Deși stă în frig, Saveta Bogdan a povestit că are de plată o sumă uluitoare la întreținere. Îndrăgita interpretă de muzică populară are de scos din buzunar 800 de lei pentru ultima lună. Aceasta spune că e nevoită să se încălzească la un calorifer electric.

Cel mai probabil, acest fapt îi va aduce o nouă factură mare, de această data la energie electrică.

Cât a ajuns să plătească la întreținere Saveta Bogdan: “Ce să fac, să mă îmbolnăvesc?”

Saveta Bogdan trece cu greu peste iarna aceasta. Cel mai mare noroc al îndrăgitei artiste este … un calorifer electric.

Un sprijin important în aceste vremuri grele este și fiica interpretei.

”Nu am căldură în casă. E caloriferul călâi… Eu am noroc, că am un calorifer electric, îl bag în priză și cu ăla îmi fac treaba. Ce să fac, să mă îmbolnăvesc? Și fata mi-a spus: mamă, te rog să-ți bagi ăla în priză. Să nu stai în frig, te rog frumos. Dacă ai nevoie de bani, îți trimit eu. Ea e asistentă, câștigă foarte bine, are 5.000 de euro pe lună.

Întreținerea mi-a venit foarte mult. Cam 800 de lei mi-a venit. Eu am făcut o sesizare, sper să-mi mai reducă din ea, dacă mi-o va reduce. Și am fost și plecată, îți dai seama. Eu nu știu cum le-a încărcat, cum le-a făcut, după ce s-au luat? În sfârșit, eu am făcut chestia asta în scris, acum aștept rezultatul”, a povestit Saveta Bogdan pentru Starpopular.ro.

Oana Roman și Mihai Trăitariu, revoltați din cauza facturilor uriașe

Saveta Bogdan nu e singura vedetă care s-a plâns de facturile uriașe de la începutul acestui an.

Și Oana Roman a dezvăluit, la rândul ei, că s-a trezit cu o datorie de 1.500 de lei la gaze, în această lună, dublă față de media iernilor trecute.

La fel și Mihai Trăistariu și-a făcut publică factura la gaze. A primit o sumă de plată de 2.400 de lei la gaze, care i-a venit la vila în care și-a făcut școală de muzică. Artistul se arată îngrijorat de faptul că în acest ritm, nu va mai putea face față și că probabil își va închide afacerea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: