Redactia.ro
Home » Știri » Cât a ajuns să te coste muzica pentru nuntă. Tarifele te vor șoca

Cât a ajuns să te coste muzica pentru nuntă. Tarifele te vor șoca

Când nu se fac nunți în 2024? Este interzis să te căsătorești religios

Într-o eră în care inflația face simțită prezența sa în fiecare aspect al vieții noastre, inclusiv în organizarea evenimentelor speciale, cum ar fi nunțile, o româncă a fost profund șocată să afle cât costă să angajeze o formație pentru a cânta la nunta ei în 2024. Chiar și cu pregătirile făcute din timp și cu bugete planificate, cheltuielile par să fi devenit copleșitoare pentru mulți.

Opțiuni pentru muzică la nuntă: Formație sau DJ?

Când a fost pusă în fața unei oferte de 6.000 de euro pentru o formație care să cânte la nunta ei, românca a cerut părerea comunității online cu privire la această sumă impresionantă. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar unii internauți au sugerat să opteze pentru un DJ, soluție considerată mult mai accesibilă din punct de vedere financiar. Un DJ experimentat poate aduce atmosfera perfectă la un eveniment, la un preț mult mai rezonabil.

Sunt paralelă cu prețurile și nu am idee cât costă. Am cerut o ofertă unei formații și prețul m-a cam șocat. Voi cât ați dat pe muzică pentru nuntă?”, a întrebat femeia.

Nu sunt foarte familiară cu prețurile formațiilor, am fost la o nuntă în Constanța în 2023 și am înțeles că ar fi dat 5000 euro parcă, formație care a cântat de la început până la sfârșit, pauze doar când luau masa, plus ceva dansatoare de cabaret (2 sau 3 numere au avut fetele, au dansat și cu lumea, întrețineau bătrâneii).

Asta am auzit de pe acolo, nu am întrebat mirii. Pentru doar 3 prestații de mai puțin de o oră mi se pare în orice caz enorm. Pe aici cel puțin formația îți cânta toată noaptea. Noi pe dj botez sub 100 persoane am dat în jur de 1300 lei plus meniu.”, a fost răspunsul internauților.

Nuntă, un eveniment costisitor în 2024

În 2024, organizarea unei nunți poate pune presiune financiară pe cuplurile care visează la un eveniment memorabil. Costurile, de la închirierea localului și angajarea artiștilor până la aspecte precum flori, ținute, invitații și catering, par să depășească orice așteptare. Această creștere semnificativă a cheltuielilor a făcut ca un număr din ce în ce mai mic de oameni să se întrebe dacă evenimentul merită investiția financiară.

În timp ce piața nunților reflectă aceste schimbări economice, cuplurile se confruntă cu alegeri dificile în ceea ce privește bugetele pentru evenimentele lor speciale. Cei care se pregătesc pentru nunți în 2024 trebuie să fie pregătiți să ia în considerare toate opțiunile disponibile pentru a-și atinge visul de ziua cea mare, luând în considerare atât bugetul, cât și atmosfera pe care doresc să o creeze pentru ei și invitații lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: