Redactia.ro
Home » Știri » Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden. Cine a creat-o special pentru ea

Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden. Cine a creat-o special pentru ea

GALERIE FOTO (3) jill biden si carmen iohannis

Sâmbătă, 7 mai, a fost o zi destul de importantă. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a petrecut câteva ore în compania Primei Doamne a României. Jill Biden și Carmen Iohannis au vizitat o școală din Capitală. Bineînțeles, cele două s-au făcut remarcate și prin ținutele pe care au ales să le poarte la această întâlnire.

Primele Doamne au fost îmbrăcate lejer, dar, totodată, elegant. Ținutele celor două au fost remarcate și comentate de mari designeri. Surprinzător este, însă, cât a costat rochia lui Carmen Iohannis.

Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden. Cine a creat-o special pentru ea

Rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden este creație vestimentară unică. A fost făcută special pentru prima doamnă a României de designerul român Andreea Tincu.

Creatoarea de modă explicat pentru România TV faptul că rochia este din mătase 100% naturală.

Cu imprimeu dublu și cloș amplu, print realizat manual și cu efect 3D, costul acestei ţinute este de 2.450 de lei.

Ținuta purtată de Carmen Iohannis a costat 2450 de lei

Cât costă geanta pe care Carmen Iohannis a ales-o

Pentru o ocazie atât de specială, prima-doamnă a României a acordat o atenție deosebită accesoriilor. Ea a ales pentru întâlnirea cu Jill Biden o poșetă care costă 950 de euro. Acest accesoriu este semnat de Jimmy Choo și poate fi adus în România în 4 zile lucrătoare.

Cătălin Botezatu, despre ținuta purtată de Carmen Iohannis

Rochiile purtate de Jill Biden și Carmen Iohannis i-au atras atenția și creatorului de modă Cătălin Botezatu.

”O să fac referire la ambele prime doamne, pentru că, da, din punctul meu de vedere eu sunt de acord cu aceste imprimeuri florale, pentru că se poartă. Sunt amândouă foarte primăvăratice. Îmi place că au asortat amândouă destul de bine pantofii, se poate și mai bine. 

La prima doamnă, doamna Iohannis, aș putea spune că pantofii complimentează foarte frumos ținuta”, a spus Cătălin Botezatu la Antena 3.

Ce a purtat Jill Biden

Deși soția președintelui Klaus Iohannis a avut o ținută colorată, Prima Doamnă a SUA a optat pentru ceva mai închis.

Jill Biden a ales o rochie cu mânecă scurtă, bleumarin și cu un imprimeu floral alb cu galben. În schimb, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie viu colorată, cu un imprimeu roşu şi albastru.

Ce au în comun Jill Biden și Carmen Iohannis

Cu brațele pline de flori, cele două prime doamne s-au îmbrățișat vesele în cadrul întâlnirii oficiale. Se pare că nu doar faptul că sunt soții de șefi de stat le aduce împreună, cele două sunt și profesoare de limba engleză. De altfel, Jill Biden nu a dorit să renunțe la pasiunea pentru predat chiar dacă a devenit Primă Doamnă. La fel a procedat și Carmen Iohannis.

Jill Biden a mai întâlnit și o serie de demnitari în vizita de la Școala gimnazială „Uruguay”, din Sectorul 1 al Capitalei. Acolo au fost prezenți: Sorin Cîmpeanu, ministru al Educaţiei, David Muniz, însărcinat cu afaceri al SUA în România, Karen Donfried, secretar de stat adjunct pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice, Mark Gitenstein, fost ambasador american la Bucureşti şi soţia acestuia, Elizabeth Gitenstein şi Ligia Deca, consilier prezidenţial.

Duminică, 8 mai, Jill Biden a plecat la Košice, în Slovacia. Acolo, prima doamnă a SUA a mers la un centru de primire a refugiaților ucraineni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: