Redactia.ro
Home » Știri » Cât a mers darul la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Cât a mers darul la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Nuntă Razvan Simion. Foto: Facebook

Pe 8 iunie 2024, Daliana Răducan și Răzvan Simion, cunoscutul prezentator de la Antena 1, și-au unit destinele într-o ceremonie elegantă, dar discretă. Cei doi au pregătit un eveniment special, plin de rafinament și bun gust, reflectat atât în decoruri cât și în meniul sofisticat de fine dining. Deși au fost discrete cu privire la detaliile exacte ale nunții, câteva informații au ieșit la iveală, inclusiv costurile impresionante ale meniului și darului de nuntă.

Eveniment de lux

Daliana și Răzvan au menționat în interviuri anterioare că intenționau să facă pasul cel mare, însă nu au dezvăluit data exactă. Cuplul a preferat să păstreze discreția, alegând să surprindă pe toată lumea cu un eveniment desfășurat într-un cadru restrâns și intim. Nunta a avut loc pe 8 iunie 2024 și a fost marcată de eleganță și finețe, caracteristici care au reflectat perfect personalitățile celor doi îndrăgostiți.

Unde s-a ținut nunta

Petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul Fork, un loc bine cotat din București, cunoscut pentru preparatele sale rafinate și atmosfera deosebită. Cei doi au optat pentru un meniu fine dining, care a inclus preparate speciale și băuturi selecte. Alegerea locației și a meniului a subliniat dorința cuplului de a oferi invitaților o experiență culinară de neuitat, într-un cadru elegant și sofisticat.

Ce meniu a fost

Meniul servit la nunta Dalianei și a lui Răzvan a fost unul deosebit, reflectând atenția la detalii și gusturile rafinate ale cuplului. Fiecare fel de mâncare a fost atent selecționat și asociat cu vinuri fine, oferind o experiență culinară completă. De exemplu, caviarul servit a avut un cost de 580 de lei per persoană, iar întregul meniu, incluzând băuturile, desertul și barul cu brânzeturi, a ajuns la aproximativ 3.000 de lei per persoană.

Cât a fost darul de nuntă

Calitatea și rafinamentul meniului s-au reflectat și în costul total al acestuia. Cu un cost de aproximativ 3.000 de lei per persoană pentru mâncare și băuturi, evenimentul a fost unul exclusivist. Darul de nuntă oferit de invitați a fost pe măsura evenimentului, estimându-se că a fost de cel puțin 2.000 de euro per cuplu, pentru a acoperi costurile meniului și a adăuga o contribuție suplimentară pentru miri.

Relație de iubire ca-n povești

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au logodit în urmă cu un an, iar în această vară au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească religios. Cuplul a ales să mențină discreția cu privire la detaliile evenimentului, dorind să se bucure de acest moment important într-un cadru intim, alături de familie și prieteni apropiați. Alegerea lor de a păstra discreția reflectă dorința de a avea un moment personal și special, departe de ochii curioși ai publicului larg.

Decorul nunții a fost unul elegant și sofisticat, cu detalii fine și de bun gust. Alegerea restaurantului Fork ca locație pentru petrecere a fost inspirată, oferind un cadru perfect pentru un eveniment de asemenea anvergură. Invitatii au fost răsfățați cu preparate culinare de excepție și băuturi alese, creând o atmosferă de lux și rafinament.

Invitați dați pe spate de nunta pregătită de cei doi miri

Cei prezenți la eveniment au fost impresionați de atenția la detalii și de calitatea serviciilor oferite. Meniul de fine dining a fost apreciat de toți invitații, care s-au bucurat de o experiență culinară deosebită. De asemenea, atmosfera intimă și elegantă a contribuit la succesul evenimentului, lăsând o impresie plăcută tuturor celor prezenți.

Daliana Răducan și Răzvan Simion au fost felicitați pentru organizarea impecabilă a nunții și pentru alegerea unui meniu rafinat și sofisticat. Cei doi au fost văzuți ca un cuplu elegant și rafinat, care a reușit să îmbine perfect gusturile personale cu așteptările invitaților. Felicitările și urările de bine nu au întârziat să apară, atât din partea familiei și prietenilor, cât și din partea colegilor și fanilor.

Daliana și Răzvan au demonstrat că, în ciuda discreției, pot organiza un eveniment deosebit și memorabil. Planurile lor de viitor includ atât aspecte personale cât și profesionale, iar căsătoria lor marchează un nou capitol în viața lor. Cuplul a declarat că intenționează să se concentreze pe proiectele lor profesionale, dar și să se bucure de viața de familie.

Exemplu de eleganță

Nunta Dalianei și a lui Răzvan a fost un exemplu de eleganță și discreție, demonstrând că evenimentele speciale pot fi organizate cu gust și rafinament, fără a atrage prea mult atenția publicului. Alegerea unui meniu de fine dining și a unui cadru intim a subliniat dorința cuplului de a oferi o experiență deosebită invitaților, într-un mod elegant și sofisticat.

Daliana Răducan și Răzvan Simion și-au unit destinele într-un eveniment elegant și discret, care a reflectat personalitățile lor rafinate și gusturile lor deosebite. Cu un meniu de fine dining și o organizare impecabilă, nunta lor a fost un succes, lăsând o impresie plăcută tuturor celor prezenți. În ciuda discreției, evenimentul a fost unul memorabil, demonstrând că eleganța și rafinamentul pot fi atinse chiar și în cele mai intime momente.

Pe măsură ce Daliana și Răzvan pășesc într-un nou capitol al vieții lor, fanii și prietenii le urează toate cele bune și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize le va aduce viitorul. Cuplul a demonstrat că, indiferent de circumstanțe, dragostea și respectul reciproc pot crea momente de neuitat, pline de eleganță și rafinament.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: