Redactia.ro
Home » Știri » Cât a plătit un turist la Eforie Nord pentru o porție de cartofi prăjiți! Bonul fiscal l-a șocat

Cât a plătit un turist la Eforie Nord pentru o porție de cartofi prăjiți! Bonul fiscal l-a șocat

GALERIE FOTO (2)

Iată cât a plătit un turist la Eforie Nord pentru o porție de cartofi prăjiți. Despre ce a fost vorba, de fapt.

Cât a plătit un turist la Eforie Nord pentru o porție de cartofi prăjiți! Bonul fiscal l-a șocat

Un bărbat ajuns în stațiunea Eforie Nord ca să se odihnească și să se relaxeze a avut parte de surpriza vieții. La un moment dat, el s-a dus să mănânce undeva într-un local. A avut speranța că totul va fi bine, dar la final, după ce a cerut nota de plată, a venit surpriza.

Mai exact, omul și-a comandat o porție de cartofi prăjiți, o ceafă de porc, dar și doi cârnați, preparate care au fost aduse la masă, într-adevăr. Pe bonul fiscal, însă, nimic era trecut așa cum trebuie, fiind trecute cu totul alte cantități decât comandase el.

Foto: Replica de Constanța

Pe porția de cartofi, o ceafă de porc și doi cârnați, omul a trebuit să plătească 97 de lei. Pe bonul fiscal pe care l-a primit apar, însă, cartofi (un kilogram!) și cârnați, 472 grame, fără ceafa de porc.

Sejur pe litoralul românesc. Cele mai apreciate stațiuni

Marea Neagră este o destinație populară pentru vacanțe și relaxare. Stațiunile de la malul mării sunt apreciate atât pentru plajele lor, cât și pentru facilitățile și activitățile pe care le oferă. Iată câteva dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe litoralul Mării Negre:

  1. Mamaia: Situată în apropiere de orașul Constanța, Mamaia a fost odinioară cea mai populară stațiune de pe coasta Mării Negre din România.
  2. Năvodari: La nord de Mamaia, se află stațiunea Năvodari, care oferă o atmosferă mai liniștită și mai relaxantă. Năvodari este o destinație potrivită pentru cei care caută odihnă și relaxare.
  3. Eforie Nord: Situată la sud de Mamaia, Eforie Nord este renumită pentru proprietățile terapeutice, datorită nămolului sărat și al apelor minerale.
  4. Costinești: Cunoscută ca fiind stațiunea preferată a tinerilor, Costinești are un spirit vibrant și energic. Aici vei găsi cluburi, baruri și evenimente speciale destinate turiștilor tineri. Stațiunea este faimoasă și pentru plaja sa cu nisip fin și pentru atmosfera sa de petrecere.
  5. Vama Veche: Dacă ești în căutarea unei experiențe mai boeme, Vama Veche este stațiunea potrivită. Cunoscută pentru atmosfera hippie și pentru muzica live de pe plajă, Vama Veche atrage mulți turiști dornici de libertate și relaxare.

Acestea sunt doar câteva dintre stațiunile cele mai populare de pe litoralul Mării Negre. Fiecare dintre ele are propriul său farmec și oferă o gamă largă de opțiuni de cazare, activități de agrement și distracție, astfel încât fiecare vizitator să poată găsi ceva potrivit pentru gusturile și preferințele lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: