Redactia.ro
Home » Știri » Cât a putut să plătească un canadian pentru doi mici în Aeroportul Otopeni: «Nu o să-ți vină să crezi!»

Cât a putut să plătească un canadian pentru doi mici în Aeroportul Otopeni: «Nu o să-ți vină să crezi!»

mici

Toți turiștii știu că, dacă ajung în țara noastră, trebuie să deguste preparatele cu specific românesc. La acest lucru s-au gândit și doi soți din Canada, care însă au avut parte de dezamăgirea vieții lor atunci când au primit nota de plată pentru doi mici, cartofi prăjiți și o apă. Incredibil cât au fost nevoiți să plătească!

Canadianul a fost surprins neplăcut atunci când a primit nota de plată

Steve și Ivana sunt originari din Canada. Cei doi îndrăgostiți obișnuiesc să cutreiere lumea în lung și în lat și să documenteze vizual experiențele prin care trec. Zis și făcut! Înainte de a părăsi România, Steve și-a dorit să mănânce, pentru ultima dată, delicioșii mici tradiționali. S-a oprit la un restaurant din incinta Aeroportului Otopeni și a făcut comanda. Nu mică i-a fost mirarea atunci când a văzut cât trebuia să plătească pentru doi mici, o porție de cartofi prăjiți, muștar și o apă.

Steve și-a exprimat surprinderea într-un clip video pe care ulterior la încărcat pe contul personal de Youtube.

„După cum se pare, mi-am luat țeapă. Ivana, nu o să îți vină să crezi prețul. 14 lei un mic. 53 de lei pentru doi mici, cartofi prăjiți și apă. Ar fi bine să fie cei mai buni mici pe care i-am mâncat în viața mea. Măcar mi-au dat și muștar. Ultimii mici mâncați în România, să vedem: mmmm, au meritat fiecare leu, sunt foarte buni.

Să fim onești, sunt prea scumpi, dar până și micii din aeroport sunt buni aici. E și prima dată când mănânc mici la micul dejun. Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui. Exagerez, dar pe stradă un mic e patru lei, aici e 14″, a fost reacția lui Steve.

Concluziile canadianului au fost unele care reflectă adevărul

Într-adevăr, concluziile lui Steve sunt unele corecte. Un mic la una dintre cele mai cunoscute terase din București, specializată în prepararea unui astfel de produs, costă 4 lei și include o porție de muștar precum și o chiflă. În general, la alte restaurante din Capitală, prețul unui mic variază între cinci și șapte lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: