Redactia.ro
Home » Monden » Cât a scos Jador din buzunar la nunta fastuoasă a lui Florin Salam

Cât a scos Jador din buzunar la nunta fastuoasă a lui Florin Salam

În cursul zilei de ieri a avut loc cel mai intens eveniment din lumea mondenă! Interpretul Florin Salam a dus-o în fața altarului pe Roxana Dobre. A fost unul dintre evenimentele pe care în România le vedem mai rar! Alături de ei, au fost prezenți cei mai cu seamă artiști și nunta a fost de vis! Află cât a scos Jador din buzunar la nunta fastuoasă a lui Florin Salam!

Florin Salam și partenera lui de viață au spus marele „DA!” fără nicio ezitare

Ceremonia dintre Florin Salam și Roxana Dobre a avut loc la malul mării, pe plaja clubului NUBA, într-un cadru de vis, iar cununia religioasă a avut loc la biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din Mamaia. Nuntașii au petrecut mai apoi la clubul Nuba, cea mai exclusivistă locație de pe litoralul românesc. 

La nunta interpretului a fost și Jador, cântăreț care îl apreciază enorm pe „Regele Manelelor din România”. Acesta a fost nevoit să plece după câteva ore, deoarece avea o cântare, dar înainte a vorbit cu presa despre bucuria lui de a se număra printre invitații de la nuntă, dar și despre darul oferit.

Jador, onorat de invitația la nunta lui Florin Salam 

Printre invitaţii prezenţi la nunta anului 2022 s-a numărat şi  interpretul Jador. Artistul a fost onorat de invitația la nuntă, dar a fost și puțin dezamăgit, deoarece nu a putut să stea până la final: 

„Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el. Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui”, a spus Jador pentru „Cancan.ro”.

Cântărețul a povestit că s-a distrat de minune, dar a încercat să ocolească întrebările reporterilor referitoare la darul oferit mirilor înainte de plecare: 

„Foarte frumos m-am distrat! Cum aş putea eu să vorbesc de bani când eu am fost amărât. Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi eu nu aş putea să mă dau mare”, a dezăluit Jador.

Cât a scos Jador din buzunar la nunta lui Florin Salam

Jador era însoțit de către un prieten care l-a dat în vileag: 

„A dat 2000 mii la masă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: