Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cât ar costa o proprietate în Hatz Residence, complexul rezidențial al lui Dorian Popa

Cum arată și cât ar costa o proprietate în Hatz Residence, complexul rezidențial al lui Dorian Popa

Dorian Popa, la Hatz Residence

Dorian Popa are un complex rezidențial numit Hatz Residence. Cântărețul își ține fanii la curent cu ce se întâmplă acolo pe vlogurile pe care le urcă pe canalul lui de pe Youtube. Iată la ce prețuri ar urma să fie vândute casele atunci când vor fi complet gata.

Hatz Residence, complexul rezidențial al lui Dorian Popa. Cât ar costa o casă acolo

Casele din Hatz Residence sunt în construcție de ceva timp, iar Dorian Popa ar vrea să le vândă gata mobilate viitorilor proprietari. Știe și cu cât ar urma să le dea, estimativ.

„În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”, a declarat Dorian Popa pentru Click!.

Dorian Popa merge pe șantier și publică pe contul lui de Youtube videoclipuri în care arată în ce stadiu sunt imobilele. Chiar în ultimul vlog a arătat că a terminat gardul Hatz Residence.

„Vorbim de cele patru case Hatz Residence, care sunt față în față, Johnutzule. Nici nu mai are sens să vă mai măsor. Curțile sunt extrem de generoase, ba mai mult, nu uitați faptul că eu mi-am asumat faptul să vă arunc și mână de gazon”.

„Nu discutăm despre sistemul de irigație, dar dacă veniți aici și ne înțelegem bine, și hihihi, poate vă ajutăm să punem și sistemul de irigație”.

Cântărețul susține că locuințele din complexul lui rezidențial se vând mai degrabă prin recomandări. Până atunci, el nu ratează niciun moment să laude cât de frumos arată totul și cât de mulțumit este până acum de tot ce se întâmplă cu proiectul lui imobiliar. Sufletește vorbind, artistul chiar se implică în tot ceea ce face.

„Uitați-vă cât de frumos se văd, fraților, curțișoarele noastre. Cum, mă, cum?”.

Fanii lui îl urmăresc și îi dau și sugestii. „Doriane, eu cred ca daca ti-ai cumpara o drona pentru case atunci cand le construiesti si cand le prezinti asa din sus ar fi misto. Ar fi o imagine mai clara al lor si ar fi un view Bomba. Te pup si felicitari!”, i-a transmis cineva printr-un comentariu pe Youtube.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: