Redactia.ro
Home » Monden » Cât au scos din buzunar invitații pentru botezul lui Liam, băiețelul lui Laurențiu Reghecampf. Nu s-au uitat deloc la bani

Cât au scos din buzunar invitații pentru botezul lui Liam, băiețelul lui Laurențiu Reghecampf. Nu s-au uitat deloc la bani

Să vezi și să nu crezi! Cât au scos din buzunar invitații pentru botezul lui Liam, băiețelul lui Laurențiu Reghecampf. Nu s-au uitat deloc la bani atunci când a venit vorba să dea darul.

Cât au scos din buzunar invitații pentru botezul lui Liam

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au distrat pe cinste, duminică, la botezul băiețelului lor, Liam. Cei doi au dat o petrecere pe cinste, cu invitați de seamă și cântăreț cunoscuți în showbiz, care au venit să-i încânte și să le cânte. Locația unde a avut loc evenimentul a fost una de vis, exclusivistă. Ținutele celor doi, Laurențiu și Corina, au fost elegante și apreciate de toată lumea. Decorul a fost unul de poveste, realizat întocmai pentru micuțul Liam. La fel a fost și tortul, care a avut mai multe etaje, și care a fost decorat așa cum se cuvine.

Meniul a fost unul scump, pe măsură, și la fel se pare că a fost și darul. Invitații s-au distrat, au dansat și au petrecut, iar la final nu s-au uitat la bani. Cei care au fost prezenți la evenimentul i-au oferit micuțului Liam și un dar, așa cum se cuvine. Conform informațiilor făcute publice de Cancan, darul ar fi fost în jurul sumei de 500 de euro.

Distracție mare pe muzica lui Costel Biju

Din imaginile postate în mediul online, se poate observa cu ușurință că Laurențiu Reghecampf și partenera lui de viață au ales un tort minunat pentru Liam, cu cinci etaje și foarte frumos aranjat, așa cum rar mai vezi. Cât despre muzică, aceștia l-au avut invitat special și pe Costel Biju, cel care a încins atmosfera spre dimineață. Reghecampf și invitații lui s-au distrat de pomină la botezul micuțului Liam. Acesta și iubita lui au dansat împreună, fie pe melodiile lui Biju, fie pe cele clasice. Antrenorul de fotbal a sărutat-o cu foc pe mama băiatului său, chiar de față cu toată lumea.

Vezi AICI imaginile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini