Redactia.ro
Home » Monden » Cât bani câștigă un Tik-Toker în România. Suma este mai mare decât ai fi crezut

Cât bani câștigă un Tik-Toker în România. Suma este mai mare decât ai fi crezut

denis matros

Denis Matroș este unul dintre creatorii de conținut din România care se bucură de un succes fulminant. Contul său de Tik-ToK este urmărit de mii de oameni, iar Denis muncește din greu pentru a le asigura conținut de calitate. După muncă și răsplată, însă! Efortul merită pentru că Denis reușește să strângă o sumă frumușică de bani de pe urma activității pe care o desfășoară în mediul online.

Cât câștigă un Tik-Toker în România. Denis Matroș a spus tot

Dacă personalitățile foarte cunoscute din România câștigă zeci de mii de euro de pe urma conținutului pe care-l promovează pe paginile personale ale rețelelelor de socializare, iată că nu se poate spune același lucru și despre tinerii care se află la început de drum în acest domeniu.

Denis a renunțat la cursurile Politehnicii pentru a-și urma pasiunea pentru Social Media, iar astăzi este un Tik-Toker de succes. Cu toate acestea, suma de bani pe care o câștigă pentru clipurile video pe care le furnizează nu este atât de mare pe cât ne-am fi așteptat.

Denis Matroș a dezvăluit care sunt ingredientele succesului în social media

De-a lungul timpului, Denis Matroș a reușit să creeze o adevărată comunitate în mediul online și să efectueze diferite clipuri pentru promovarea evenimentelor importante din sfera divertismentului, precum festivalurile Untold și Neversea. Denis este de părere că prin multă muncă, implicare și creativitate se poate trăi decent de pe urma activității din social media.

„Fiecare influencer are comisioane diferite pentru că totul depinde de numărul de urmăritori, de brandul care dorește să promoveze pe contul lui un anumit tip de conținut. Nu pot estima o medie, un clip la un influencer poate costa 500 de euro, în timp ce la altul poate fi 1000 de euro. Dar sunt mulți factori care contribuie la acest cost. Pentru că un influencer bun are în spate o adevărată echipă de management și costurile finale sunt altele după ce plătește colaboratorii, taxele. Dar se poate trăi decent în România din această profesie, dacă ești serios, constant și profesionist”, a declarat Denis Matroș, conform Ego.ro. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: