Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă un angajat la LIDL .Ce beneficii le oferă lanțul de magazine angajaților săi

Cât câștigă un angajat la LIDL .Ce beneficii le oferă lanțul de magazine angajaților săi

GALERIE FOTO (3) Cât câștigă un angajat la LIDL .Ce beneficii le oferă lanțul de magazine angajaților săi

Cât câștigă un angajat la LIDL . Ce beneficii le oferă lanțul de magazine angajaților săi. În supermarketul LIDL găsești ce îți dorești, oriunde și oricând. Dar, cumva știi cât câștigă un angajat la LIDL?

Cât câștigă un angajat la LIDL . Ce beneficii le oferă lanțul de magazine angajaților săi

Lidl este un lanț de magazine de tip discount înființat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co.KG, având sediul în orașul Neckarsulm. Magazinul Lidl deține peste 10.000 de sedii la nivel internațional, situate în Germania, Franța, Austria, Belgia și în Europa de vest, Centrală și de Nord.

În România, lanțul de magazine Lidl sunt la fiecare pas și s-a întipărit o tradiție generală în mintea tuturor românilor. Cum că angajații, casierii tuturor supermaketurilor din țară au salarii foarte mici.

În ultimii ani, salariile au crescut, iar potrivit undelucrăm.ro, un casier la LIDL câștigă în prezent 2.400 de lei lunar net, iar un manager de magazin la Lidl câștigă suma de 5.700 de lei lună net.

Salariile de la LIDL sunt cele mai mari

LIDL este supermarketul care oferă cele mai mari salarii angajaților, de la casier până la cei cu funcții mari, de controlul cantității, de gestionare produse ș.m.d.

Salariul fiecărui post variază în funcție de experiență și de comportament, cum este de altfel, peste tot.

În ziua de azi, în România 2,400 de lei poate nu este o sumă colosală, dar pentru un casieri care primește și bonuri de masă sau alte bonuri, este o sumă considerabilă pentru o persoană necalificată în niciun domeniu.

Sunt persoane calificate pe un anumit domeniu și câștigă un salariu mai mic decât un casier de la Lidl, ceea ce este dezarmant. România este cu mult înapoiată față de statele din Europa, de aceea ar fi bine să comparăm un salariu cu cele din jur, și nu cu cele din restul țărilor Europei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: