Redactia.ro
Home » Homepage » Cât câștigă un angajat ING. Cu cât își răsplătește banca angajații

Cât câștigă un angajat ING. Cu cât își răsplătește banca angajații

Cât câștigă un angajat ING. Cu cât își răsplătește banca angajații

Cât câștigă un angajat ING. Cu cât își răsplătește banca angajații. ING Bank, sucursala locală a grupului olandez ING Bank, deține 35 de sucursale bancare pentru companii și 184 de unități pentru persoane fizice în România.

Cât câștigă un angajat ING. Cu cât își răsplătește banca angajații

Potrivit ultimelor date raportate de Institutul Național de Statistică salariul net al bancherilor de la ING Bank a ajuns la 2.500 de lei.

Sucursla locală a grupului olandez ING Bank a anunțat la începutul anului 2019 că a majorat salariul brut din bancp la 3.750 de lei. Președintele băncii, Michal Szczurek a precizat că anul trecut salariul minim brut în cadrul ING Bank se situează la puțin sub 3.000 de lei.

„Vrem să atragem cei mai buni oameni din piaţă, persoane care generează valoarea adaugată. Prin acestă majorare salarială dăm totoadată un semnal”, a spus Szczurek. ING Bank are circa 3.700 de angajati în România, iar circa 1.000 de oameni lucrează în zona de IT. a spus CEO băncii. Un IT-ist de la ING Bank câștigă 7.000 lei lunar net.

Băncile sunt pe locul 7 în topul domeniilor cu cele mai mari salarii

Veniturile au crescut cu 27%, până la 1,8 miliarde de lei în anul 2019, datorită avansului creditării şi a majorării dobâzilor, iar cheltuielile au crescut cu 15%, până la 854 de milioane de lei, ca urmare a majorării salariilor şi a investiţiilor în tehnologie.

Statisticile arată că la nivelul sistemului bancar, salariul mediu a ajuns în 2018 la valoarea de 4.945 de lei net în 2018, în creştere cu 10% faţă de anul anterior, băncile fiind pe locul 7 în topul domeniilor cu cele mai mari salarii din economie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini