Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale

Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale

GALERIE FOTO (2)

Joi, 6 octombrie 2022, Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani. Fiica ei a organizat un adevărat parastas festival la Cimitirul Bellu din București, în cinstea sa. Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la mormântul mamei sale, de față cu toată lumea. Muzica regretatei artiste a răsunat în cimitirul Bellu, acolo unde este înmormântată aceasta.

Pe parcursul ceremoniei religioase, Anamaria Prodan nu și-a putut stăpâni lacrimile, fiind profund emoționată. Cu toate acestea, Anamaria a ales să poarte o ținută deosebită. Costumul de un verde neon i-a îmbrăcat frumos trupul armonios. La acesta a asortat un tricou alb simplu.

Ca accesorii, vedeta a optat pentru o geantă crem, de dimensiuni mici, două coliere, unul la baza gâtului și unul ceva mai lung, cu pandantiv sub formă de cruce și ochelari de soare.

„Este un costum Versace, nu îmi mai amintesc exact cât a costat, în jur de 3.000 de euro”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan și Blake Lively au purtat același costum

Outfit-urile Anamariei Prodan sunt recunoscute drept plin de stil și bun gust. Nu este pentru prima dată când vedeta are piese vestimentare asemănătoare, sau chiar la fel, cu alte vedete internaționale. De data aceasta, s-a „asortat“ cu Blake Lively.

Actrița și-a făcut apariția în New York purtând același costum de la Versace, în perioada în care promova filmul A simple favor, în 2018.

Look-ul actriței, care a mers mai departe combinând costumul cu o bluză în același ton și pantofi mov, a fost foarte apreciat. Fanii au umplut-o de comentarii pline de apreciere și complimente.

„Doar Blake Lively putea purta un costum verde neon și să nu arate precum Kermit (n.r. personaj din Sesame Street și The Muppet Show)”, a scris cineva pe Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini