Redactia.ro
Home » Homepage » Cât costă hanoracul purtat de Cristian Popescu Piedone?! Piesa vestimentară aparține unui brand de lux

Cât costă hanoracul purtat de Cristian Popescu Piedone?! Piesa vestimentară aparține unui brand de lux

GALERIE FOTO (2) Cât costă hanoracul de la Versace purtat de Piedone?!

Cristian Popescu Piedone este un politician român cunoscut în special pentru mandatul său ca primar al Sectorului 4 din București și pentru implicarea sa în gestionarea crizei Colectiv din 2015. Înainte de a intra în politică, Cristian Popescu Piedone a fost inspector școlar și a lucrat în domeniul educației. În prezent, acesta este primarul sectorului 5 din Capitală.

De curând, primarul sectorului 5 din București a fost surprins purtând un hanorac negru cu un imprimeu Versace. Fotografia expusă de membrii comunității „Esti din Sectorul 5, daca”, în mediul online, a strâns imediat zeci de comentarii și reacții. În timp ce unii internauți critică modul în care politicianul administrează banii, alții îi laudă faptele și îl felicită că a ieșit din închisoare și este pus pe fapte mari.

„Are salariu 8000 euro pe luna.. Votat de oameni.. Nu înțeleg dc sa nu își permita un tricou de 300e…e 2-3%.. Alții cu salariu 1000e au tricouri de 500e.. Nu uitați.. Cand vrei sa areti ca ești bogat vei săracii.. El își permite, cu ceilalți e problema mai mare care nu își permit dar își dau toti banii pe haine… Respect.”, „salariul a fost votat de oameni? a, nu, nea caisa a fost votat de oameni. Un primar de sector 8000 de euro? chiar de curiozitate, care cetatean din Bucuresti ar vota ca un primar sa aiba acest salariu? a, stai asa ca nu-i asa. Lumea voteaza dupa metoda romaneasca – 1. sa nu votam pe unul nou, ca-i nesatul, votam tot pe unu vechi, ca deja a supt cat a supt si o sa mai si „faca” pt oras.”, „Răutatea se naște din invidie și frustrare! Și da da, este valabil pentru toate lucrurile în general! Chiar nu pot să dorm noaptea ca are el hanorac Versace?
Ba pot … ”, „Nu e la prima “abatere” dar ce mai contează, lumea e ușor de păcălit cu 2-3 băncuțe și 15 pavele! 😜”, „Ba voi ăștia care ii luați apărarea, cati va permiteți sa purtați tricouri de 1200 de euro și geci de 4000 de euro ? Din salariu de bugetar . Cat de prost sa fii sa nu îți dai seama ca ești furat și sa mai pupi în ### unul care este cu mana în buzunarul tău permanent. Sa iti puta gura de foame și sa iei apărare unui criminal hot . Prostie la superlativ.”, „ok… si ce ai vrea acuma sa manance stevie si sa poarte haine de la dragonul rosu? chiar nu mai aveti ce sa-i reprosati? pe bune? asta era problema? poate aia a primit-o cadou. asta-i buna. de ce nu-l cautati si de chiloti daca tot v-ati pornit”, sunt doar câteva dintre comentariile primite în mediul online în cadrul postării.

Ce valoare are hanoracul purtat de Cristian Popescu Piedone?!

După o cercetare amănunțită a jurnaliștilor de la Redacția.ro, am descoperit că piesa vestimentară purtată de primarul sectorului 5 din București costă între 2.500 și 5.000 de lei. Nu este pentru prima dată când Piedone își face apariția cu astfel de ținute scumpe. În trecut a fost văzut purtând un tricou ce aparține brand-ului Louis Vuitton, dar și curele de la „Hermes”. Piedone nu aruncă banii doar pe ținute scumpe, ci și pe ceasuri, dar și alte articole vestimentare de lux.

În trecut, politicianul și-a făcut apariția la DNA într-un tricou de la celebrul brand Louis Vuitton, declanșând astfel o serie de reacții și speculații cu privire la prețul exorbitant al piesei vestimentare.

Nu este prima apariție de acest fel a politicianului

Fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a alimentat polemica postând pe rețelele de socializare că tricoul ar costa peste o mie de euro, șocând opinia publică cu suma impresionantă. Potrivit lui Berceanu, DNA a oprit chiar și plecarea din țară a acestui tricou de lux în valoare de 5.600 de lei. Acesta a adăugat o notă ironică, menționând că, în urma transpirației abundente acumulate la sediul DNA, tricoul va „petrece vacanța acasă, la spălat”.

Stilul vestimentar al lui Cristian Popescu Piedone.
Sursa foto – Facebook | Stilul vestimentar al lui Cristian Popescu Piedone.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar opiniile privind alegerea vestimentară a lui Cristian Popescu Piedone sunt împărțite. Unii susțin că este dreptul său de a-și alege ținuta și că astfel de detalii nu ar trebui să fie subiect de discuție în contextul unui eveniment serios precum o audiere la DNA. Pe de altă parte, alții critică opțiunea edilului, remarcând faptul că un tricou de astfel de valoare nu este în ton cu imaginea unui politician aflat într-un context juridic delicat.

Surse apropiate situației au confirmat că tricoul purtat de Cristian Popescu Piedone este, într-adevăr, de la Louis Vuitton, însă prețul exact poate varia în funcție de model și de alte specificații. Pe site-ul oficial al brandului, majoritatea tricourilor se află într-un interval de preț de peste o mie de dolari, susținând astfel afirmațiile făcute de Octavian Berceanu.

Purtătorul de cuvânt „al puloverului” a intrat și el în discuție, aducând o notă ironică situației prin exprimarea călătoriei tricoului în Italia. El a sugerat că deplasarea tricoului avea ca scop reunirea familiei sale în țara europeană cu ceilalți membri „LV”, o referire, probabil, la inițialele celebrului brand de modă.

În trecut, în urma tragediei Colectiv, Cristian Popescu Piedone a fost pus sub acuzare pentru neglijență în serviciu, iar ulterior i s-au adus și alte acuzații, inclusiv abuz în serviciu. Procesul său a fost unul mediatizat și a generat dezbateri aprinse în societate. În mai 2019, Curtea de Apel București l-a condamnat la opt ani de închisoare în primă instanță, dar decizia nu a fost definitivă și a putut fi contestată în instanțele superioare. Cu toate acestea, Piedone a fost eliberat pe 21 iunie 2023, din Penitenciarul Jilava, după un an de închisoare, la scurt timp după achitarea sa în dosarul „Colectiv”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: