Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă o ciorbă pe litoralul românesc în 2022. De necrezut!

Cât costă o ciorbă pe litoralul românesc în 2022. De necrezut!

O vacanță pe litoralul românesc a ajuns să coste extrem de mult, iar turiștii au ajuns să se plângă de prețurile exorbitante la mâncare. Iată toate detaliile!

Cât costă o ciorbă pe litoralul românesc în 2022

Există totuși și locuri în care poți mânca liniștit preparate culinare guistoase, fără să fii nevoit să lași sume enorme în nota de plată. Un astfel de local există chiar în stațiunea Costineşti, unde într-un local, de împinge tava, poți găsi numeroase preparate la prețuri extrem de mici. „La respectiva terasă poți mânca liniștit ciorbe (de burtă, de perișoare, de văcuță, de pui) la un preț de doar 12 sau 14 lei, în timp ce o porție de paste costă numai 23 de lei, iar o porție de piept de pui costă numai 9 lei.

Dacă în acest local poți mânca bine cu doar 30 de lei, există localuri, în nordul litoralului ca de exemplu Năvodari, unde o omletă ajunge și la prețul de 45 de lei, iar o pizza poate ajunge chiar la 56 de lei, iar pastele la suma colosală de 62 de lei”, conform „cancan.ro”.

Stațiunea Mamaia rămâne vedeta prețurilor exorbitante, dar și cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc, costurile cresc.

Cât costă trei mese pe zi în Mamaia

Stațiunea Mamaia nu este ieftină deloc, însă este încă cea mai căutată stațiune de vacanță din România:

„Micul dejun în Mamaia poate varia, în ceea ce privește prețul, între 35-65 lei, în funcție de localul la care alegi să savurezi prima masă a zilei.

Pentru două feluri de mâncare + o băutură răcoritoare la prânz, poți scoate din buzunar, peste 100 de lei. Dacă mai vrei să savurezi și o gustare pe parcursul zilei, îți mai golești portofelul de cel puțin 25-40 de lei. Cina nu este nici ea ieftină, căci prețul poate ajunge, de asemenea, tot la 100 de lei. Practic, pentru 3 mese pe zi în stațiunea Mamaia, plus gustări, scoți din buzunar între 300-350 de lei”, potrivit aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: