Redactia.ro
Home » Monden » Cat costa o noapte de amor cu Daniela Crudu? Cine a platit pentru placeri nevinovate

Cat costa o noapte de amor cu Daniela Crudu? Cine a platit pentru placeri nevinovate

Daniela Crudu, zisa si „Cruduta” pentru prieteni face ce face si intra din nou in “gura lupului”. Fosta asistenta TV  a fost acuzata in trecut ca ar fi primit bai pentru o noapte de dragoste cu un cunoscut om de afaceri din Romania.

Cruduta intra in 2015 intr-un scandal de “prostitutie” in care era acuzata ca ar fi fost platita pentru oferirea de servicii sexuale. Si cum pentru o partida de amor este nevoie de minim doi oameni, cel care a intrat in joc si dat dispozitii sa ii se aduca Cruduta pe tava a fost afaceristul Ioan Neculaie. La vremea respectiva, autoritatile reusisera sa intercepteze niste convorbiri telefonice care au dat de gol intreaga afacere, un adevarat caz de proxenetism. In plus, pe langa numele vehiculate anterior, mai aparuse unul,  Diana Guresoaie, fosta iubita a fotbalistului Cristi Tanase, in calitate de negociator pentru serviciile sexuale ale Crudutei.

80.000 de euro pentru o noapte de amor cu Daniela Crudu

Daniela Crudu era in urma cu 5 ani in atentia publicului, atat la televizor in calitate de asistenta, cat si in fata autoritatilor. Potrivit dosarelor intocmite de politie, Cruduta ar fi primit 80.000 de euro pentru a se culca cu Ioan Neculaie, unde credeti, in avionul privat al acestuia. Se pare ca afaceristul cerea doar serviciile persoanelor cu notorietate si care desigur acceptau sa treaca prin cearsafurile sale sau prin avion. Neculaie nu se uita la bani cand venea vorba de amor, astfel ca acesta platea o femeie oricat de mult ar fi cerut aceasta. Mai mult, afaceristul avea si gusturi ciudate in materie de sex. “Are acasa de la bici la catuse, pana la vibratoare. Ii plac chestiile porcoase si toata lumea stie ca vrea mereu in grup. Ii place sa fie dominat in pat, femeia sa faca totul, ea sa fie cea care initiaza actul. Este foarte pretentios, nu ii plac plinutele, dar nici slabanoagele. Cere poze inainte si le studiaza atent, de abia apoi negociaza”, spunea un apropiat al acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: