Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Borcea de pe litoralul românesc? Are camere cu vedere la mare și infinity pool cu apă sărată terapeutică

Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Borcea de pe litoralul românesc? Are camere cu vedere la mare și infinity pool cu apă sărată terapeutică

GALERIE FOTO (5)Pisicina de lux, hotel Borcea, Olimp

Piscina infinity de la hotelul lui Cristian Borcea ar fi singura de acest fel din România la acest moment de la malul mării, scriu jurnaliști români. La ea au acces atât turiști cazați în hotel, dar și din afara lui. Iată și cât costă cazarea la hotelul fostului acționar de la Dinamo, clădire aflată în stațiunea Olimp.

Cât costă o noapte de cazare în hotelul din stațiunea Olimp al lui Cristian Borcea

Turiștii români și străini pot alege prețuri în funcție de nevoi dacă vor cazare la hotelul lui Borcea din Olimp. De exemplu, o cameră dublă, dotată cu două paturi sau unul matrimonial, cu o suprafață de 18 m și baie privată cu duș, începe de la 150 de lei pe noapte, se arată pe site-ul hotelului.

Pe de altă parte, ei pot plăti și 450 de lei pe noapte dacă vor să stea într-un apartament, dotat cu un dormitor cu un pat dublu și o cameră de zi cu o canapea extensibilă, plus o baie privată cu duș.

Hotel Borcea din Olimp, piscina de lux
Sursa foto: https://hotelpambeach.ro/
Sursa foto: https://hotelpambeach.ro/
Sursa foto: https://hotelpambeach.ro/
Sursa foto: https://hotelpambeach.ro/

Mult sau puțin, clienți există, mai ales că acolo au parte de o anume exclusivitate. Piscina de lux, singura din țară, a fost inaugurată anul acesta.

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a anunțat Mihaela, fosta soție a lui Cristian Borcea, care se ocupă de mai multe dintre afacerile lui, inclusiv de hotelul din Olimp, conform unui articol exclusiv Click!.

Mai jos puteți vedea și câteva fotografii din acel loc, publicate pe Facebook.

Valentina Pelinel, vizită la hotelul cu piscină de lux din Olimp. Cum s-a fotografiat alături de soț

Actuala soție a lui Cristian Borcea, Valentina Pelinel, a mers și ea weekend-ul acesta, împreună cu soțul și cei trei copii, la hotel. Soții apar amândoi zâmbitori în fotografiile de pe Facebook, alături de cei mici.

„Un weekend în familie 😊. Un loc minunat, cu o priveliște de vis 😍”, se arată la descrierea postării.


Hotelul se află la doar trei minute de plajă. Are 13 etaje și este construit paralel cu țărmul mării, astfel că Marea Neagră poate fi admirată din toate cele 210 camere modernizate. Restaurantul oferă preparate internaționale, dar și tradiționale românești, se arată pe site-ul oficial al hotelului și, în plus, vizitatorii și iubitorii de tenis pot utiliza terenul de tenis de acolo la un cost suplimentar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: