Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă o supă și un desert la restaurantul lui Chef Hadad, juratul Masterchef 2022

Cât costă o supă și un desert la restaurantul lui Chef Hadad, juratul Masterchef 2022

Tot mai mulți români sunt curioși să guste preparatele ieșite din mâinile celebrului Chef Hadad, juratul de la MasterChef 2022. Însă se pare că nu oricine și-ar permite una dintre renumitele supe din restaurantele sale.

Joseph Hadad este un bucătar îndrăgit de mulți români, care acum au ocazia să-l urmărească în noul sezon MasterChef 2022 de la Pro tv. Pe lângă povestea emoționantă a Chef-ului, acesta îi încântă pe toți cu sfaturile sale gastronomice.

După ani de lucrat prin marile hoteluri ale lumii, în 1997 Joseph Hadad a ajuns în România. Celebrul Chef a devenit Executive-Chef la Restaurantul Casa Vernescu din București, unde a lucrat timp de 14 ani, până în 2011.

„Când am ajuns aici în 1995 m-am speriat. Imediat ce a aterizat avionul: un oraș fără lumină, cu străzile stricate și își spunea Capitală. Dar când am intrat în Casa Vernescu am fost șocat: cum poate să existe așa un palat într-o țară așa de săracă?

Mi s-a părut că intru în Palatul Versailles. Fusesem și acolo, la invitația personală a președintelui François Mitterrand. Cred că sunt singurul chef care a primit o astfel de invitație.”, a povestit Chef Joseph Hadad, într-un interviu pentru Life.ro.

Cât costă o supă și un desert la restaurantul lui Chef Hadad, juratul Masterchef 2022

Pentru Chef Hadad, prima apariție pe micile ecrane a fost la emisiuni concurs culinare de la Antena 1. Acum românii îl pot urmări la Masterchef 2022.

În 2013, deschide primul restaurant în România, sub brandul „Joseph by Joseph Hadad”. Astăzi are cel puțin trei locații în care românii pot servi cele peste 2.000 de rețete culinare pe care Chef Joseph Hadad le are în meniu.

În restaurantele „Joseph by Joseph Hadad” se poate găsi un anume tip de supă, denumită „Harira Soup”. Pentru o porție, orice gurmand curios va scoate din buzunar 22 de lei, potrivit Playtech.
În meniu se pot găsi cartofi picanți cu coriandru și lămâie la prețul de 15 lei.

La desert, prețul pe care îl veți găsiu în meniu este de 32 de lei. Așadar, pentru o ieșire în doi la restaurantul celebrului Chef Hadad, estimativ, nota de plată s-ar ridica la 140 de lei, pentru exemplele date, fără băutură.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: