Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cât costă să aduci pe plajă ofițerul stării civile pentru o cununie

Cât costă să aduci pe plajă ofițerul stării civile pentru o cununie

Cât costă să aduci pe plajă ofițerul stării civile pentru o cununie
Cununiile civile pe plajă sau în natură sunt din ce în ce mai căutate. Cei care se căsătoresc nu mai vor să semneze actul de căsătorie la primărie. Aflați, așadar, cât costă să aduci pe plajă ofițerul stării civile pentru o cununie.

Nunțile pe plajă, tot mai căutate

Una dintre cele mai căutate destinații pentru a face cununia civilă este chiar litoralul românesc. Ei vor o cununie pe malul mării, însă ce costuri implică acest lucru?

Cât costă să aduci pe plajă ofițerul stării civile pentru o cununie

Șeful Serviciului Stare Civilă, Rodica Crăciun, a precizat, potrivit money.ro, că oficierea unei cununii pe plajă poate costa până la 1.800 de lei. Mai mult, trebuie să știți și că termenul maxim la care puteţi programa o căsătorie este de 14 zile, a precizat şeful Serviciului Stare Civilă, Rodica Crăciun.

De ce trebuie să ții cont dacă vrei să organizezi cununia civilă pe plajă

Nunțile pe plajă sunt atrăgătoare din mai multe motive, iar faptul de a fi în aer liber, într-un cadru romantic pe malul mării, în timp ce vântul și valurile își cântă laudele pentru unirea voastră, este unul dintre acestea.
Cununiile de aceest fel sunt departe de nunta tradițională tipică, care este adesea găzduită într-o biserică sau într-o primărie. Asta nu înseamnă că nu există și alte tipuri de nunți în aer liber care nu sunt atrăgătoare, cum ar fi nunta în grădină, de exemplu, dar nunțile pe plajă sunt cu siguranță într-o categorie aparte.

Asigurați-vă că plaja este accesibilă pentru toți invitații

Mulți oameni trec cu vederea factorul de accesibilitate odată ce au găsit și s-au îndrăgostit de o locație de nuntă pe plajă. Nu uitați să vă gândiți la confortul invitaților dvs. și la cât de ușor sau dificil va fi să ajungeți la locație, de pe un drum principal. Acest lucru poate afecta, de asemenea, ușurința de a monta și transporta scaunele, mesele și chiar livrarea de mâncare. Asigurați-vă că locația dvs. nu este prea îndepărtată, iar dacă este, asigurați-vă că faceți pregătirile potrivite.

Nu lăsați sunetul valurilor să vă acoper jurămintele

Nu există nimic la fel de magic ca valurile care se lovesc de țărm în timp ce faceți o plimbare romantică pe plajă. Atunci când încercați să faceți schimb de jurăminte, aceasta este o cu totul altă poveste. Pentru a rezolva această problemă, achiziționați un sistem de sunet profesional și căutați modalități de a-l alimenta pe plajă. De asemenea, puteți închiria sau cumpăra un microfon și un difuzor wireless pentru a fi folosite de oficiant. O altă opțiune este să investiți într-un paravan pentru microfon, care va asigura că vântul nu este mai puternic decât ceea ce încercați să spuneți.

Decorul trebuie să fie rezistent la vânt

Va trebui să vă modificați decorul pentru a se potrivi cu exteriorul, mai ales în locațiile cu vânt. Acest lucru înseamnă că ar trebui să te gândești de două ori la flori super fastuoase, lumânări înalte și chiar panglici și baloane, care ar putea sfârși prin a fi pur și simplu spulberate de vânt. Folosiți un decor robust și evitați obiectele care se pot sparge. Orice lucru fără de care nu puteți trăi (cum ar fi etichetele cu numele, fotografiile etc.), fixați-le cu adeziv, cu un arc sau puneți ceva mai greu deasupra pentru a le menține. În ceea ce privește florile, de asemenea, trebuie să vă asigurați că alegeți soiuri care rezistă bine la temperaturi ridicate, care nu se vor ofili chiar înainte de începerea ceremoniei.

Asigură-te că există puțină umbră

La fel de important ca și acoperirea pentru vremea ploioasă, va trebui să ții cont de faptul că mediile în aer liber înseamnă, de obicei, că invitații vor fi expuși la intemperii. Mai ales în climatele calde, asigură-te că îi vei menține pe toți răcoroși programând ceremonia într-un moment în care soarele este mai blând – dimineața sau după-amiaza târziu este cel mai bine. Veți dori, de asemenea, să vă asigurați că umbra este luată în considerare, de asemenea, în special de dragul persoanelor în vârstă și al copiilor. În cazul nunților pe plajă sau în aer liber, cel mai bine este să monitorizați vremea pentru a ști la ce să vă așteptați. Puteți procura un baldachin pentru a acoperi zona de ședere sau puteți obține niște stâlpi de bambus care pot fi drapați cu o țesătură albă, ușoară, pentru a ajuta la păstrarea răcoare a tuturor.

Depozitarea alimentelor: păstrați-le la rece!

Dacă nu vă căsătoriți într-o stațiune, depozitarea alimentelor este un aspect serios de luat în considerare. Alimentele care ar trebui să fie refrigerate se vor strica rapid la temperaturi ridicate, așa că va trebui să alegi cu înțelepciune. Acest lucru merită reținut și pentru alegerea tortului – torturile făcute cu cremă de unt pot duce o luptă pierdută împotriva căldurii. Ca regulă, nu alegeți nimic care se va topi sau strica rapid.

Alege ținuta potrivită pentru nunta pe plajă

Ziua nunții tale este cea mai importantă zi din viața ta și vei dori să te îmbraci ca atare; cu excepția faptului că ești pe plajă, așa că vei dori, de asemenea, să porți ceva care să nu te facă să te supraîncălzești.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: