Redactia.ro
Home » Homepage » Cât costă să închiriezi o mașină în Grecia. Suma pe care trebuie să o plătești pe zi

Cât costă să închiriezi o mașină în Grecia. Suma pe care trebuie să o plătești pe zi

Cât costă să închiriezi o mașină în Grecia. Suma pe care trebuie să o plătești pe zi

Iată cât costă să închiriezi o mașină în Grecia, una dintre cele mai căutate destinații de vacanță pentru români. Suma pe care trebuie să o plătești pe zi pentru un autoturism, în cazul în care optezi pentru acest mijloc de transport în comun.

Cât costă să închiriezi o mașină în Grecia. Suma pe care trebuie să o plătești pe zi

Să închiriezi o mașină în vacanță o să fie întotdeauna varianta mai simplă și mai comodă, pentru că nu trebuie să îți faci griji de programul pe care îl au mijloacele de transport în comun sau alte lucruri asemănătoare. Dacă ești cu mai mulți prieteni sau cu un grup de cunoștințe, cu atât mai bine, pentru că prețul total se poate împărți. Și mai e ceva important, atunci când mergi în vacanţă în străinătate sau chiar în țară, indicat ar fi să alegi să închiriezi și să conduci acelaşi tip de maşină pe care îl ai și în țară, ca să îți fie și mai ușor.

Prețul închirierii unei mașini diferă în funcție de mai multe criterii, cum ar fi numărul total de zile închiriate, sezon, dar şi de brand-ul maşinii, clasa sau dotările pe care le are. Iată cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Grecia, conform Antena3:

  • Suzuki Celerio – 48 euro/zi;
    Fiat Panda – 51 de euro/zi;
    Toyota Aygo – 60 de euro/zi;
    Chevrolet Spark – 61 de euro/zi;
    Volkswagen Polo – 63 de euro/zi.

Există și posibilitatea de a închiria mașina din aeroport, dar prețurile sunt mai mari, de obicei, iar oferta este mai mică. Ca să închiriezi autoturismul, te poți adresa unei companii de rent a car din zonă, ori cauți un site care se ocupă cu închirieri, precum RentalCars, HolidayAutos, Carrentals, AutoEurope, Momondo etc, arată sursa menționată anterior. Oricum ar fi, indiferent de ce vei alege, cel mai important este să ai o vacanță frumoasă, în care să te relaxezi, singur sau alături de cei dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: