Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă să îți cânte Babasha la evenimentul tău. Suma pe care trebuie să o scoți din buzunare este colosală

Cât costă să îți cânte Babasha la evenimentul tău. Suma pe care trebuie să o scoți din buzunare este colosală

Vlad Babașa Foto: Facebook Vlad Babașaa

Babasha, artistul român care a devenit cunoscut în toată țara atât pentru muzica sa, cât și pentru controversa mediatică din urma apariției sale alături de trupa Coldplay, este acum unul dintre cei mai solicitați cântăreți de manele. Dacă îți dorești să îl ai la nunta, ziua de naștere sau botezul tău, trebuie să te pregătești să scoți o sumă semnificativă din buzunar.

Cât costă să-l ai pe Babasha la evenimentul tău

Recent, o discuție pe social media între un tânăr care își organiza majoratul și managerul lui Babasha a devenit virală. Tânărul, dorind să își facă aniversarea de neuitat, a solicitat informații despre tarifele artistului. Răspunsul primit a dezvăluit prețurile piperate pe care Babasha le percepe pentru aparițiile sale la evenimente private:

  • 3800 de euro + TVA pentru o oră
  • 4500 de euro + TVA pentru două ore
  • 6000 de euro + TVA pentru trei ore

Aceste tarife reflectă nu doar popularitatea artistului, ci și aprecierea sa pentru munca depusă și pentru experiența unică pe care o oferă publicului său.

Cât cere Babasha pentru a cânta la un eveniment. Sursă foto: Captura Tik Tok
Cât cere Babasha pentru a cânta la un eveniment. Sursă foto: Captura TikTok

Babasha a reușit să se impună rapid în topurile muzicale. Cu toate acestea, nu oricine își permite să îl aibă la eveniment. Povestea virală a tânărului din Otopeni care și-ar fi dorit să-l aibă pe Babasha la majorat, dar nu a putut să accepte oferta financiară, subliniază cât de solicitat și prețuit este artistul în prezent.

Apariția lui Babasha în timpul concertului trupei Coldplay pe Arena Națională din București a fost una controversată

În prima seară a concertului, publicul nu a primit bine prezența sa pe scenă, reacționând cu huiduieli. Cu toate acestea, în cea de-a doua seară, reacția publicului a fost mai pozitivă. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Babasha a oferit detalii neașteptate despre această experiență.

În discuția cu Damian Drăghici, Babasha a vorbit despre surpriza de a fi invitat de Chris Martin, liderul trupei Coldplay, să urce pe scenă și a doua seară. Artistul a recunoscut că nu a dormit între cele două apariții din cauza emoțiilor și a comentariilor negative primite pe rețelele de socializare.

 „Te-ai gândit că te mai invită Chris a doua zi sau nu?”, a fost întrebarea adresată de Damian Drăghici.

„Nu, nu. Tocmai de asta nici nu am dormit pentru că nu mă așteptam să mai fiu invitat (n.r.: a doua zi, pe 13 iunie). Nu am dormit și am stat toată seară să citesc și mai spun că este vorba de rasă pentru că nu aveți idee câte mesaje am primit în privat despre pielea mea și despre faptul că sunt țigan, să mă duc la mine în India și tot felul de de-astea, chestii cu care m-am mai întâlnit chiar și la liceu, chiar și în școala gimnazială, chiar și la facultate, la Conservator, în viața de zi cu zi, cărora știu să le fac față și le fac față râzând pentru că nu mă interesează deși sunt mândru că sunt țigan și îmi place foarte mult și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt eu, personajul ăsta, i-a răspuns Babasha lui Damian Drăghici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: