Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă să-l aduci pe Vali Vijelie la o petrecere. Tarif uriaș pentru jumătate de oră

Cât costă să-l aduci pe Vali Vijelie la o petrecere. Tarif uriaș pentru jumătate de oră

Vali Vijelie

Vali Vijelie, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România, percepe un tarif impresionant pentru aparițiile sale la evenimente. Artistul cere 5.000 de euro pentru doar 30 de minute de cântat, sumă pe care mulți sunt dispuși să o plătească pentru a-și asigura un moment de neuitat la petrecerile lor. Deși prețul poate părea ridicat, Vali Vijelie nu duce lipsă de solicitări, fiind extrem de căutat la nunți, botezuri și alte evenimente private. Cântărețul nu intenționează să se retragă din cariera sa muzicală, declarând că va rămâne pe scenă până la finalul vieții.

Cât cere Vali Vijelie pentru o apariție

În industria manelelor, Vali Vijelie este considerat un „greu”, iar tariful său reflectă popularitatea și experiența acumulată de-a lungul anilor. Pentru o jumătate de oră de cântat, artistul solicită 5.000 de euro, o sumă considerabilă, dar justificată de cererea mare pentru prezența sa la diverse evenimente. Nunțile și botezurile sunt printre cele mai frecvente ocazii pentru care este invitat, iar atmosfera pe care o creează cu muzica sa este extrem de apreciată.

În ciuda tarifelor ridicate, Vali Vijelie este în continuare extrem de căutat, iar programul său este adesea încărcat cu evenimente. Artistul a mărturisit că iubește ceea ce face și că nu intenționează să se retragă din activitatea sa muzicală. De altfel, acesta a declarat că, pentru el, cariera muzicală este o pasiune pe care o va urma toată viața, indiferent de circumstanțe.

Cum vede Vali Vijelie cariera sa muzicală

Deși are și alte afaceri în afara muzicii, Vali Vijelie a declarat într-un interviu că meseria de cântăreț rămâne principala sa sursă de satisfacție. În ciuda succesului financiar pe care l-a obținut din muzică, el subliniază că banii nu sunt pe primul loc. Pentru el, cea mai mare bucurie vine din faptul că poate să facă oamenii fericiți și să creeze o atmosferă de neuitat la fiecare eveniment.

Vali a menționat, de asemenea, că și-a învățat fiul, Florin, să îmbrățișeze această meserie cu corectitudine și devotament. Consideră că, atâta timp cât îți faci meseria din suflet și nu te gândești doar la bani, succesul va veni de la sine.

Când faci lucrurile din suflet și cu dragoste pentru meserie, banii vor veni de la sine. E important să fii corect și să-ți respecți publicul, pentru că doar așa vei avea o carieră de lungă durată”, a declarat Vali Vijelie.

Planuri de viitor: muzică până la ultima suflare

Artistul a afirmat că nu se vede vreodată retrăgându-se din cariera muzicală. Chiar dacă, la un moment dat, alte afaceri ar putea să-i ocupe timpul, muzica rămâne pentru el o pasiune pe care o va urma toată viața. Într-un ton glumeț, Vali a spus că își dorește să fie pe scenă „până la ultima suflare”, adăugând că, dacă ar trăi 400 de ani, ar cânta până la final.

De asemenea, Vali Vijelie a dezvăluit că succesul său se datorează unei combinații de talent, muncă asiduă și respect față de public. El și-a construit o carieră solidă în industria manelelor și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți interpreți din România.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: