Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă să te antrenezi la sală cu Codruța Began, fostă concurentă Survivor România 2023.

Cât costă să te antrenezi la sală cu Codruța Began, fostă concurentă Survivor România 2023.

GALERIE FOTO (3) Cât costă să te antrenezi la sală cu Codruța Began, fostă concurentă Survivor România 2023.

Cât costă să te antrenezi la sală cu antrenorul personal Codruța Began, fostă concurentă Survivor România 2023.

Cât costă să te antrenezi la sală cu Codruța Began, fostă concurentă Survivor România 2023.

Codruța Began a plecat acasă de la Survivor România 2023 după mai bine de o lună de înfruntat jungla dominicană. Ea a agitat puțin apele acolo, pentru că a fost protagonista mai multor scandaluri, dar nu a părăsit competiția înainte de a face pace cu toată lumea.

„Vreau să cred că plec cu fruntea sus, că am trăit cea mai tare experiență a vieții mele. Sunt onorată că am avut ocazia să lupt împotriva Faimoșilor, am o admirație aparte față de cei care au reușit să facă ceva cu viața lor. Dar, cel mai tare mă încarcă sentimentul că am făcut parte din cea mai frumoasă și cea mai tare echipă de Războinici. Regret că am fost subiectul unor discuții și certuri, dar astea sunt greu de evitat. Ce vreau să subliniez este că plec împăcată. Chiar dacă am avut parte de discuții și certuri, am făcut pace cu toți”, a spus Codruța Began.

Odată întoarsă în România, ea își va relua activitatea, aceea de antrenor personal, iar cei care o apreciază și se antrenează cu ea la sală o așteaptă.

Sursa: Facebook

Cei care își doresc să fie antrenați de Codruța Began trebuie să știe că nu e tocmai ieftin. Un abonament pentru o lună la sala ei, ce include 10 ședințe cu antrenor personal, costă 550 de lei. Prețul este unul destul de ridicat comparativ cu ceilalți colegi ai Codruței Began de la Survivor, pentru că doi dintre Războinici au tarife cu mai scăzute decât ea. De exemplu, Lucianna Vagneticere cere doar 139 de lei pentru un abonament, iar Andrei Krișan, 200 de lei pentru aceleași servicii, a relatat Cancan.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: