Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă să-ţi cânte Andra la nuntă sau la botez. Cântăreața a cerut o sumă colosală pentru două evenimente în Germania 

Cât costă să-ţi cânte Andra la nuntă sau la botez. Cântăreața a cerut o sumă colosală pentru două evenimente în Germania 

Andra este una dintre cele mai îndrăgite și solicitate cântărețe din țara noastră. Vedeta se prezintă cu mare drag la evenimente, precum nunți sau botezuri, pe lângă concertele susținute, însă are și un tarif pe măsură. Artista a șocat cu suma colosală pe care a cerut-o pentru un eveniment în Germania. Iată cât costă să-ţi cânte Andra la nuntă sau la botez!

Cât costă să-ţi cânte Andra la nuntă sau la botez

Andra este considerată una dintre cele mai bune soliste din România, motiv pentru care mulți români visează ca aceasta să le cânte la evenimentele importante din viața lor, precum nunți sau botezuri. Cu toate acestea, puțini sunt cei care își permit tariful vedetei pentru un astfel de eveniment. Dacă te-ai întrebat vreodată cât costă să-ţi cânte Andra la nuntă sau la botez, iată răspunsul!

Dacă sunteți dornici să o aveți pe Andra în toiul petrecerii la o nuntă sau la un botez trebuie să vă pregătiți cu o sumă aproximativă de 11.500 de euro. Da, ați auzit bine! Atât costă să-ţi cânte Andra la nuntă sau la botez. Cu toate acestea, artista promite un program special și bine pus la punct alături de formația sa.

Cântăreața a cerut o sumă colosală pentru două evenimente în Germania

Vocea artistei este inconfundabilă și, de fiecare dată când urcă pe scenă, Andra își bucură fanii cu prezența sa, motiv pentru care este din ce în ce mai solicitată. Iată că, acum cântăreața a cerut o sumă colosală pentru două evenimente în Germania, ce vor avea loc în luna septembrie. Astfel, în urma celor două spectacole de peste hotare, Andra va încasa sâmbătă, 17 septembrie, în Munchen, nu mai puțin de 20.000 de euro pentru un program de o oră și jumătate, iar duminică pe 18 septembrie va încasa aceeași sumă, în Dusseldorf. Totuși, este bine de știut că tariful perceput nu este oprit în totalitate de cântăreață, deoarece alături de ea se va afla și trupa. Cheltuieli extra, precum transportul și biletele de avion nu sunt calculate în tariful evenimentelor și vor fi plătite întotdeauna separat, potrivit Fanatik.

Andra, încasări lunare de ordinul miilor de euro

Andra nu câștigă bani doar din evenimente și televiziune! Aceasta are diverse afaceri în care se implică și soțul său, Cătălin Măruță. După cum se arată în datele prezentate anul acesta la ANAF , potrivit sursei citate anterior, firma artistei, administrată de către soț, a avut un profit de 915.000 de lei, aproximativ 185.000 de euro, iar cifra de afaceri a fost de peste 3,6 milioane de lei.

Andra ar încaseză lunar 8.000 de euro, din rolul de jurat la „Românii au talent”, din cadrul trustului Pro TV.

Totodată, artista este imaginea de brand a mai multor companii din România, iar canalul său de YouTube îi aduce lunar, în cont, aproximativ 1.000 de dolari.

Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei

Andra l-a avut manager mulţi ani de zile pe tatăl său, cel care a ajutat-o enorm în carieră. Artista a decis ca parterul său de viață, Cătălin Măruță să-i ia locul tatălui său pe postul de manager, însă această decizie nu a adus tensiuni sau supărări în familia ei:

A fost o tranziție firească, nu un moment delicat. Eu am încercat să lucrez și cu un alt manager, nu un membru al familiei, dar nu a funcționat colaborarea pentru că eram obișnuită cu o persoană care știe totul despre programul meu, despre nevoile mele și mi se părea greu să comunic cu un străin.

Cătălin era alegerea cea mai potrivită, mă însoțea adesea, știa totul despre cariera mea și lua decizii ca și cum ar fi ales pentru el însuși. Nicio secundă nu s-a pus problema ca tatăl meu să nu fie de acord, s-a bucurat că a putut să preia Cătălin, că înțelegea domeniul și a putut să se muleze.

A fost în primul rând alegerea mea să studiez muzica, iar părinților le mulțumesc că m-au sprijinit și mi-au permis să îmi urmez visul. Copilăria mea nu a fost una clasică, dar a fost foarte fericită. Am avut, de mică, multe concerte, dar și multe satisfacții. Acasă am fost răsfățată de frații mei și m-am simțit mereu foarte iubită”,a declarat Andra, pentru Viva.ro.

 

Sursa foto: Facebook – Andra

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: