Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă să-ți cânte Maria Constantin la nuntă 

Cât costă să-ți cânte Maria Constantin la nuntă 

Iată cât costă să-ți cânte Maria Constantin la nuntă, botez sau oricare alt eveniment important din viața ta!

Cât costă să-ți cânte Maria Constantin la nuntă

Dacă vrei ca Maria Constantin să-ți cânte la unul dintre evenimentele importante din viața ta, trebuie să știi este o artistă completă, complexă, talentată și cu pretenții la tarif! Iată câți bani trebuie să scoți pentru ca aceasta să se prezinte singură sau cu formația pentru un program muzical de excepție!

Maria Constantin este una dintre artistele de muzică de petrecere din țara noastră care își cunoaște valoarea și cere pentru a se prezenta la un eveniment sume cuprinse între 1.500 de euro pe oră, până la 8.000 de euro pe o întreagă seară:

„Pentru o oră de cântat, Maria Constantin are un onorariu de 1.500 de euro, asta în cazul în care este singură, fără formație. Dacă vorbim de prestația artistei alături de formație, atunci suma e alta. Pentru o noapte întreagă de cântat cu formația, Maria Constantin percepe un preț de 8.000 de euro. Putem spune că interpreta a avut grijă ca tariful său să nu fie sub nivelul pieței”, potrivit Cancan.ro.

Maria Constantin, concurentă la Survivor 2023

Maria Constantin a aceeptat porvocarea Survivor 2023. Cântăreața și-a luat inima în dinți și a plecat în competiție ca într-o frumoasă vacanță:

„Mai sunt câteva luni până la nunta mea, dar eu totuși am ales Survivor. Cred că o să fie o vacanță frumoasă. Nu trebuie să mai calc costumele naționale, nu mai trebuie să mă machiez, să plec la evenimente, deci va fi o relaxare. Și încă o chestie, dacă nu îmi pică părul, înseamnă că o să fie ok. Dacă îmi pică părul, atunci punem perucă”, a declarat Maria Constantin, în cadrul concursului.

 

Sursa: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: