Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă un trening făcut de Lavinia Pârva. Vedeta are o afacere de succes

Cât costă un trening făcut de Lavinia Pârva. Vedeta are o afacere de succes

Ce afacere are Lavinia Pârvu.

Nu mulți știu faptul că Lavinia Pârva are o afacere. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a debutat în zona de modă și și-a lansat un brand de haine. Nu o să îți vină să crezi cât costă un trening făcut de Lavinia. Tu ai da banii aceștia?

Lavinia Pârva, colecție de treninguri

Lavinia Pârva și-a lansat o nouă colecție de treninguri. Creațiile soției lui Ștefan Bănică Jr. sunt de ultimul răcnet, iar femeile care își doresc să le aibă în dressing trebuie să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 400 de lei. Lavinia a declarat faptul că acest proiect a început dintr-o joacă, dar a devenit pe parcurs un real succes.

Totul a început dintr-o joacă, iar acum înregistrază un mare succes. Mă refer la shop-ul online pe care-l am, cu haine de damă în special și lucruri pentru copii. Am și rochițe, dar merg foarte bine treningurile. Lucrez la colecția nouă de toamnă-iarnă, cu treninguri de catifea, unul îmi poartă numele. Avem cele mai multe comenzi la acest produs. Am început concertele, am proiectul balcanic care merge foarte bine mai ales la petrecerile private. În mod special, cele cu muzică sârbească. Sper să putem cânta cât mai mult.„, a declarat Lavinia Pârva.

Ce avere are tatăl Laviniei Pîrva?

Tatăl Laviniei Pîrva ocupă funcția de consilier al primarului Timișoarei, Dominic Fritz. Mai precis acesta este consilier în cadrul Direcţiei de Gestionare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Timișoara. Potrivit declarațiilor de avere pe care le-a depus în ultimii trei ani, nu are mari proprietăți imobiliare. Tatăl Laviniei Pîrva deține un apartament de 64 de mp, cumpărat în 1992, în care a crescut și frumoasa cântăreață.

Florin Pîrva sau soția lui, Stela, nu au în proprietate nici pământuri, nici mașini. Conform informațiilor, socrul lui Ștefan Bănică Jr. este un mare fan al mersului pe bicicletă și este văzut adesea în această postură. Potrivit declarației sale de avere, Florin Pîrva nu pare să aibă niciun cont de economii și niciun împrumut la vreo bancă. Același act arată că în 2018, socrul lui Ștefan Bănică încasa, anual, 44.325 de lei. Mai apoi în 2019 salariul i-a crescut la 54.098 lei, iar în 2020, veniturile tatălui Laviniei Pîrva au crescut semnificativ, suma declarată fiind de 59.287 lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: