Redactia.ro
Home » Monden » Cât de apropiați sunt Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică. De ce a plâns Andreea Marin

Cât de apropiați sunt Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică. De ce a plâns Andreea Marin

Andreea Marin si Radu Stefan Banica, pe aceeasi scena la Atipic Beauty

Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, fiul fostului ei soț – Ștefan Bănică, au o relație de prietenie. Recent, cei doi și-au făcut apariția pe aceeași scenă, iar la un moment dat, Andreei Marin i-au dat lacrimile. Iată ce s-a întâmplat și care este cel mai frumos moment din viața vedetei, așa cum singură a declarat.

Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică au luat parte la evenimentul Atipic Beauty, acolo unde persoane publice au făcut echipă cu modele în scaun cu rotile, îmbrăcate în ținute create de designeri români, se arată în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV. Andreea Marin a recunoscut că a fost un eveniment care a mișcat-o.

„Încerc să ascund emoții, asta fac eu acum”, a spus vedeta surâzând.

Reporter: „Ce înseamnă această gală pentru tine?”

Andreea Marin: „Un mesaj. Înseamnă mesajul care spune că frumusețea este în noi, în oameni, nu în aparențe”.

Reporter: „Când te-ai simțit tu cea mai frumoasă, pe interior, pe exterior?”

Andreea Marin: „Fără doar și poate, când am ținut-o în brațe pentru prima dată pe fetița mea”.

Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, pe aceeași scenă la Atipic Beauty. Emoționată, Andreei Marin i-au dat lacrimile

Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică s-au regăsit pe scena evenimentului Atipic Beauty, iar Andreeei Marin i-au dat lacrimile.

„Aș vrea să nu plâng, dar nu îmi iese. Bună seara, bine ați venit”, a spus ea, aflată pe scenă, lângă fiul fostului ei soț, Ștefan Bănică. „Student, actor, Radu Ștefan Bănică. Îl cunosc de când avea cinci anișori. Acum este cât mine și sunt mândră să îl am în această gală”, a continuat aceasta, conform La Măruță.

Vedeta TV a publicat și pe Instagram o fotografie de la acest eveniment, în care apare lângă Radu Ștefan Bănică.

„Gala Atipic Beauty 2022 – emoție, strălucire, lecție de viață, oameni model!”, a scris aceasta la descriere. „Am fost onorată să fiu amfitrion și producător al galei”.

Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 20 de ani, a fost și el luat la întrebări de reporterul emisiunii, ocazie cu care a vorbit despre relația pe care o are cu sora lui, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Fata are 14 ani.

„Ne înțelegem foarte bine, mai ales că a crescut, avem discuții, avem secretele noastre. Chiar suntem norocoși că ne avem unul pe altul”, a spus tânărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: