Redactia.ro
Home » Monden » Cât de frumoasă este Mikaela, fiica Iuliei Albu. Cum arată aceasta la 11 ani

Cât de frumoasă este Mikaela, fiica Iuliei Albu. Cum arată aceasta la 11 ani

GALERIE FOTO (4) Cât de frumoasă este Mikaela, fiica Iuliei Albu

Cât de frumoasă este Mikaela, fiica Iuliei Albu. Dacă până acum a ținut-o ascunsă de ochii curioșilor și a fost discretă cu privire la viața ei, Iulia Albu i-a creat un cont de Instagram fiicei sale, Mikaela. De asemenea, criticul de modă nu se poate abține să nu posteze pe rețelele de socializare imagini cu fiica sa. Cum arată fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu la 11 ani?

Cât de frumoasă este Mikaela, fiica Iuliei Albu. Cum arată aceasta la 11 ani

Cât de frumoasă este Mikaela, fiica Iuliei Albu. Criticul de modă se poate mândri cu fiica sa, Mikaela, în vârstă de 11 ani. Fetița a moștenit trăsăturile fizice deosebite ale părinților săi, iar frumusețea este unică și specială. Cu toate timp de câțiva ani a ținut-o ascunsă de ochiul internuaților, Iulia Albu i-a făcut fiicei sale cont de Instagram, iar Mikaela își administrează singură pagina. Imaginile postate de aceasta i-a fermecat pe cei peste 20 de mii de urmăritori ai săi. “O postez rar. 11 ani am ținut-o departe de această lume. Acum că a crescut, o voi proteja, dar o voi lăsa să zboare. Mereu”, a fost mesajul Iuliei Albu.

Mikaela este rodul iubirii dintre vedeta și Mihai Albu, dar din păcate, lucrurile în căsnicia acestora nu a mers așa cp au decis să-și spună adio, pe când micuța avea 4 ani. Recent, criticul de modă a postat câteva imagini cu fiica sa, din timpul călătoriei la Iași. Cele două au mers cu trenul, iar aventura a fost una pe cinste, așa cum spune Iulia Albu. „Am fost, așa cum bine știți, la Iași. Cu trenul. Recomand. As fi vrut sa postez câteva fotografii cu mine in vagonul de dormit, dar nu a fost cale. Nu aveam cum sa concurez cu așa ceva. Este belea cu asta mică, va spun de pe acum 😂”, a fost mesajul Iuliei alaturi de pozele cu fiica sa.

Mikaela, fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu

Imediat, urmăritorii blondinei au fost vrăjiți de frumusețea Mikaelei și au complimentat-o. „Doamne, cat e de superba!”, „are o fizionomie incredibil de estetica ❤️”,Doamne ,este superba fetita ta !!,”Sunteți superbeee!!!! Parca Sunteți surori gemene, de necrezut!„, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor.

Mihai Albu o acuză pe fosta soție că nu îl lasă să-și vadă fiica

În ultima perioadă, designerul Mihai ALbu, 58 de ani susține că Iulia nu îl lasă să-și vadă fiica. Designerul este nemulțumit de faptul că nu petrece mai mult timp alături de cea mică, iar Iulia spune că nu i-a refuzat niciodată acestuia dreptul de a o vedea pe Mikaela.

Potrivit unor surse apropiate Iuliei, fashion designerul este în posesia mai multor mail-uri în care îl invită pe fostul soț să își vadă fiica, iar acesta refuză. Mihai Albu a ieșit în presă și a spus că nu își poate vedea copilul, dar blondina a spus că ultima oară când trebuia să se întâlnească cu fiica lor, a uitat să vină să o ia. De asemenea, criticul de modă s-a declarat deranjată de faptul că Mihai Albu îl numește amant pe iubitul cu care are o relație de 4 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: