Redactia.ro
Home » Monden » Ce răspuns a dat Adina Buzatu când a fost întrebată dacă ar colabora cu Dana Budeanu sau Iulia Albu. Incredibil ce a putut să spună

Ce răspuns a dat Adina Buzatu când a fost întrebată dacă ar colabora cu Dana Budeanu sau Iulia Albu. Incredibil ce a putut să spună

GALERIE FOTO (3) Ce răspuns a dat Adina Buzatu când a fost întrebată dacă ar colabora cu Dana Budeanu sau Iulia Albu

Ce răspuns a dat Adina Buzatu când a fost întrebată dacă ar colabora cu Dana Budeanu sau Iulia Albu. Celebra stilistă Adina Buzatu a fost provocată să răspundă la cele mai incitante întrebări puse de actorul Marius Manole. Surprinzător a fost răspunsul pe care designerul l-a dat în momentul în care a fost pusă să aleagă între Dana Budenau și Iulia Albu.

Ce răspuns a dat Adina Buzatu când a fost întrebată dacă ar colabora cu Dana Budeanu sau Iulia Albu: „Iese scandal de presă”

În România sunt numeroși creatori și critici de modă care au păreri și viziuni diferite. Cu toate astea, Adina Buzatu, stilista sexului masculin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate din România. Invitată în emisiunea lui Marius Manole, difuzată pe PRO TV, designerul a răspuns la cere mai provocatoarea întrebări.

Întrebată pe cine ar alege pentru o colaborare, pe Dana Budeanu sau pe Iulia Albu, Adina a dat un răspuns absolut senzațional. „Niciuna dintre ele, pentru că nu au legătură cu moda masculină„. Mai mult, stilista a fost provocată să spună cine sunt bărbații celebri din România pe care i-ar prefera dezbrăcați. „Îți place să îmbraci bine bărbații. Spune-mi trei bărbați cunoscuți pe care ai prefera să îi dezbraci”, i-a spus Marius Manole stilistei. Adina a spus numele a trei bărbați cunoscuți din țară:”Bucurenci îmi place, Dragoș Bucurenci e mișto. Și Norris Măgeanu, și Dragoș Bucur. Sunt mulți, dar acum ce mi-a venit în cap. Pe Norris Măgeanu dacă nu îl știti e președintele Federației Române de Automobilism Sportiv”, a precizat aceasta.

Vedeta a povestit momentul în care s-a simțit cel mai penibil pe scenă. Invitată la un eveniment în care nu era un personaj important, Adina a fost strigată să urce pe scenă pentru a înmâna un premiu cuiva. Problema a fost faptul că vedeta nu știa despre ce premiu este vorba, fiind nevoită să improvizeze timp de un minut pentru a aflat care este subiectul. „Timp de un minut am vorbit despre nimic. Mi s-a părut îngrozitor. Nu știam nici ce domeniu, nimic. Și a apărut un domn pe care eu nu îl vedeam. S-a dat premiul și a venit Silviu Piriș și mă ia de braț. Călcăm pe prima treaptă, se rupe cu noi, am intrat cu piciorul în scară, rană, tot. Deci a fost cel mai penibil moment al vieții mele”, a spus amuzată Adina Buzatu.

Adina Buzatu la Masa Rotunda
Adina Buzatu

Adinei Buzatu, un nou proiect alături de Vali Bărbulescu

Creatoarea de modă și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare că pregătește un nou proiect alături de Vali Bărbulescu. Stilista a postat o fotografie din timpul unei ședințe foto, alături de care a publicat și un mesaj. „Mândra de proiectul pe care tocmai l-am finalizat.📸 Fiți cu ochii pe noi, o sa va placă maxim!💛📷 @valibarbulescu„, a spus Adina Buzatu.

Adina Buzatu, un nou proiect

În urmă cu câteva zile, Adina Buzatu declara că îi este foarte greu să-și aleagă hainele potrivite, motiv pentru care nu îi place să meargă la shopping. ”Mie îmi este foarte greu. De ce? Pentru că nu am timp pentrui mine niciodată. Toată lumea crede că eu scot ținutele din pălărie. Nu, nicidecum. În primul rând, eu urăsc să fac shopping, pentru că eu petrec în magazin ore întregi. Toată viața mea e în magazin. În magazin iubesc să stau, pentru că îmi e drag de clienți, să vorbesc cu ei, am parte de tot felul de experiențe frumoase cu clienții mei. Ei, dar când mă duc, de exemplu, la Milano, cu business, crede-mă, mai bine stau în pat. Dacă am două ore libere vreau să stau în pat să citesc o carte. Mi se pare luxul de pe lume. Să stau în pat este răsfățul meu”, a afirmat creatoarea de modă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: