Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV. Ce planuri are Adina Buzatu de Paște! Ce mănâncă vedeta în fiecare an: ”Este cea mai bună”

EXCLUSIV. Ce planuri are Adina Buzatu de Paște! Ce mănâncă vedeta în fiecare an: ”Este cea mai bună”

EXCLUSIV. Ce planuri are Adina Buzatu de Paște! Ce mănâncă vedeta în fiecare an: ”Este cea mai bună”

Sărbătorile Pascale sunt aproape, iar vedetele din România sunt deja pe ultima sută de metri cu pregătirile. Dacă multe dintre ele aleg locuri exclusivite unde să petreacă Paștele, Adina Buzatu are alt plan. Iată unde se va afla vedeta anul acesta!

Ce planuri are Adina Buzatu de Paște

În fiecare an, de Paște, vedetele se pregătesc pentru a petrece aceste sărbători cu prietenii și familia în cele mai exclusiviste locații. Având în vedere că anul acesta Sărbătorile Pascale se suprapun cu weekend-ul de 1 Mai, multe dintre vedete aleg malul mării care refugiu pentru relaxare.

Însă nu este cazul tuturor, căci unele aleg să petreacă sărbătorile în sânul familie, departe de agitația și stresul cotidian, fiind înconjurate de mâncăruri cu specific românesc, potrivite pentru o masă de Paște. Este și cazul Adinei Buzatu, care a fost dornică să ne spună unde își va petrece anul acesta Sărbătorile de Paște.

Se pare că vedete nu vrea agitație, astfel că anul acesta a optat pentru ceva mai multă liniște, declarând că va fi alături de familie și se va bucura de momentele plăcute oferite de acestă sărbătoare.

”Cred că anul acesta voi sta cu familia”, a declarat Adina Buzatu pentru redactia.ro.

Ce nu lipsește niciodată de pe masa Adinei Buzatu de Paște

Și pentru că Paștele este despre cele mai alese bucate, Adina Buzatu a declarat că există un fel de mâncare care nu lipsește niciodată de pe masă în ziua de Paște. De asemenea, acest fel de mâncare este mai mult decât o masă gustoasă, căci îi aduce aminte de copilărie și îi dă o stare foarte bună.

Sunt multe feluri de mâncare pe care românii le consumă la masă de Paște. Mâncărurile tradiționale sunt cele mai apreciate de aceștia, mai ales că se delectează cu tot felul de alimente pe care au refuzat să le consume cu câteva săptămâni în înainte, fiind postul cel mare. Unul dintre acesta este friptura de miel, pe care Adina Buzatu o adoră! Se pare că vedeta are acest fel de mâncare pe masă în fiecare an, fiind nelipsit din viața ei.

Însă nu orice friptură de miel! Adina Buzatu iubește felul cum mama ei pregătește friptura de miel pentru Sărbătorile de Paște și este înnebunită după aceasta. Chair ea a declarat că este „cea mai bună friptură ever”.

”Clar este friptura de miel cu o face mama, fix cum o face mama, nu orice friptură de miel. Este cea mai bună friptură mâncată ever (n.r vreodată)”, a declarat Adina Buzatu pentru redactia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: