Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său când a aflat

EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său când a aflat

GALERIE FOTO (3) Adina Buzatu primul job

A pornit de jos, ca la o vârstă destul de fragedă să ajungă chiar în vârful ierarhiei, într-un domeniu în care puține femei s-ar fi aventurat la acea vreme. Nu ascunde nici faptul că părinții ei n-au fost de acord cu primul ei job ori că a încercat mai multe profesii până a descoperit ce i se potrivește. Adina Buzatu a declarat, EXCLUSIV pentru Redactia.ro, din ce și-a câștigat primii bani și cum a ajuns ceea ce este astăzi.

Astăzi ai un business de succes în România, recunoscut și peste hotare. Însă, primii bani câștigați n-au fost din profesia actuală, ci din… spălat parbrize. Aveai doar 15 ani, cine te-a încurajat s-o faci?

Nimeni, ba din contra. Ideea mi-a venit de la unchiul meu care, proaspăt întors din Spania, povestea că acolo, copiii de milionari își câștigă banii de buzunar spălând parbrize sau vânzând apă și șervețele la semafor. La fel ca, ulterior, în modă, am fost trendsetter. Am fost prima care a spălat parbrize, iar șoferii au primit foarte bine acest serviciu inovator pentru România, dovadă că făceau rondul și de două sau trei ori că să ne prindă disponibile pentru o curățare perfectă a geamurilor. Câștigăm în doar 2 sau 3 ore pe zi o treime din salariul mamei care la momentul respectiv era directorul unui liceu de prestigiu din București. Dar sigur că părinții mei nu au fost încântați de idee, tata chiar m-a întrebat ce-mi lipsește acasă, dacă îmi doresc să-mi cumpere ceva, dacă am nevoie de bani, oferindu-se să-mi dea el.

Ce alte joburi ai mai avut până să-ți descoperi pasiunea care ți-a devenit, ulterior, profesie?

O mulțime, de la traducător, surveillance în cazino, sales representativ în cadrul celei mai mari companii de telefonie mobilă de atunci sau chiar proprietara unei firme exportatoare de deșeuri feroase și neferoase cu cifra de afaceri considerabilă.

Adina Buzatu primele joburi
Adina Buzatu a încercat mai multe joburi până a descoperit ce i se potrivește.

Puțini știu că la doar 20 de ani aveai deja o afacere proprie. Compania pe care tu o conduceai la acea vârstă fragedă a devenit ulterior cel mai important exportator de fier vechi din România. Ce ne poți spune despre acea perioadă?

Am muncit enorm și, deși nu mă pasiona domeniul în mod special, am reușit să obțin rezultate. Eram gravidă când, într-o noapte, în drum spre Bucureșți după o zi de muncă în portul Constanța unde avusesem un vas la încărcat, m-am simțit atât de obosită încât am fost nevoită să opresc într-o benzinărie și să dorm câteva ore în mașînă. A fost o perioada extrem de grea dar și frumoasă, am cunoscut oameni extraordinari și am câștigat experiență ca într-o viață.

Cum poți descrie momentul în care ai devenit mamă?

Eram un copil cu copil, însă am trăit momentul cu o intensitate fără margini. Mi-am dorit-o pe Sara la nebunie, știam că va fi fată încă din secundă când am aflat că sunt gravidă. Visam la ziua când se va naște și o voi putea strânge în brațe. O alăptam și plângeam de bucurie, lăcrimez și acum când îmi amintesc acele momente. Mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru acest dar minunat, mulțumesc pentru relația extraordinară dintre noi două, dar și pentru oportunitatea de a trăi dragostea absolută pe care doar o mama o simte pentru pruncul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: