Redactia.ro
Home » Monden » Adina Buzatu, departe de fiica ei Sara. Tânăra și-a serbat singură ziua de naștere

Adina Buzatu, departe de fiica ei Sara. Tânăra și-a serbat singură ziua de naștere

GALERIE FOTO (2)

Stilista Adina Buzatu a fost nevoită să își lase fiica singură de ziua ei de naștere. Se pare că la baza acestei decizii au stat măsurile de carantină impuse de pandemia de coronavirus în câteva țări din Europa.

Sara, fiica Adinei Buzatu se află la studii în Marea Britanie unde urmeaza un master, fapt pentru care aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere fără mama sa și prietenii săi, contrar obiceiurilor din trecut.

Anglia, aflată în zona roșie

Anglia este una dintre țările aflate în zona roșie, astfel că, intrarea în această țară este destul de problematică, însemnând că turiștii sunt obligați să stea în carantină 14 zile. În plus, și la întoarcerea în țara de origine se impune această măsură de carantinare, având în vedere numărul mare de infectări cu COVID-19. Astfel că, Adina Buzatu a fost nevoită să stea departe de fiica sa și să o sărbătorească… virtual. În plus, vedeta a mărturisit că trebuie să se ocupe în continuare de afacerile pe care le deține. „Acum, mai mult ca niciodată, cliențîi au nevoie de mine. Mulți dintre ei nu sunt siguri dacă își pot organiza evenimentele și ajung să se pregătească în ultimul moment. Ei iau decizii rapide și își achiziționează ținutele cu o zi înaintea ceremoniilor. A trebuit să renunț la a fi alături de Sara de ziua ei din cauza carantinei pe care aș fi riscat să o țin și la dus și la întors. Ziua Sarei a început cu multă încărcătură emoțională. Mi-aș fi dorit să o strâng la piept și să fiu cu ea, așa ca în fiecare an. Spre după-amiază însă, am luat tort și șampanie și am sărbătorit-o la magazin, în absență, în timp ce ea se afla la 2.500 kilometri depărtare. Am suflat prin mască în tortul ei, i-am cântat și i-am trimis video ca să îi înveselim ziua. Vom organiza o petrecere mare după ce va trece pericolul COVID”, a mărturisit Adina Buzatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: