Redactia.ro
Home » Monden » Adina Buzatu și-a făcut testul covid după petrecerea din Olimp. Care a fost rezultatul?

Adina Buzatu și-a făcut testul covid după petrecerea din Olimp. Care a fost rezultatul?

adina buzatu test negativ covid

În ultimele zile, au apărut mai multe imagini video cu vedete autohtone care au participat la o petrecere în stațiunea Olimp, în cadrul căreia a fost lansat un nou hotel. Petrecerea grandioasă a strâns laolaltă nume grele din showbizul românesc, printre care Andreea Esca și designerul Adina Buzatu.

Adina Buzatu și-a făcut testul covid după petrecerea din Olimp

Designerul Adina Buzatu a anunțat acum câteva momente, prin intermediul rețelelor de socializare, că și-a făcut testul COVID pentru a vedea dacă a contractat sau nu virusul în timpul acelei petreceri la care a luat parte în urmă cu două săptămâni. „M-am dus să mă testez, deși nu am avut niciun fel de simptom. Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii din viața reală și pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au scris mie și fiicei mele, Sara, speriați de știrile apărute în presă.”, a menționat designerului.

Care a fost rezultatul testului COVID

Din fericire, rezultatul testului a fost negativ, ceea ce înseamnă că Adina Buzatu nu este purtătoare a virusului SARS CoV2. „Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID – 19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber. Pe tot parcursul serii atât eu cât și fiica mea Sara am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar personalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți.”, a mai spus, în final, designerul.

Designerul a precizat și că a urmat un tratament de imunizare și că va urma, în continuare, indicațiile autorităților privind distanțarea socială. „Mai mult de atât, recent, mi-am făcut un tratament care ridică imunitatea și ajută la prevenirea contactării virușilor, inclusiv SARS CoV – 2. Vă doresc sănătate tuturor, pentru că sănătatea este cel mai de preț bun al nostru. Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu multă precauție din partea noastră a tuturor sper să depășim cât mai curând această perioadă dificilă”, a transmis Adina Buzatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: