Redactia.ro
Home » Știri » Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Copilul rebel al modei românești s-a stins la vârsta de 43 de ani

Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Copilul rebel al modei românești s-a stins la vârsta de 43 de ani

GALERIE FOTO (7) Razvan Ciobanu 2020

Răzvan Ciobanu, unul dintre cei mai buni designeri vestimentari din România, s-a stins din viață anul trecut pe 29 aprilie. Nici la momentul de față, dosarul morții lui Răzvan Ciobanu nu a fost finalizat.

Un an de la moartea designerului Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, la vârsta de 43 de ani. Când românii sărbătoreau a doua zi de Paște, o tragedie avea să îndolieze publicul românesc.

Răzvan și-a pierdut viața într-un accident de mașină, ce a avut loc în județul Constanța. Potrivit unor surse, designerul ar fi pierdut controlul volanului, acesta fiind aruncat prin parbriz, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit de autoritățile pe câmp la câteva ore după accident. Răzvan a fost înmormântat pe data de 2 mai, la Cimitirul Progresul din București.

Moartea creatorului de modă a căzut ca un trăsnet peste familia acestuia, care nici la un an de la dispariția sa nu își poate reveni.

Mama lui Răzvan Ciobanu nu își poate reveni din șoc

Astăzi s-a împlinit un an de la tragedia care avea să-i răpească unicul fiu Elenei Ciobanu. Mama designerului este îndurerată de moartea fiului ei. „Este o zi prea tristă ca să pot vorbi despre dispariția fiului meu. Nu mă simt bine. Vom face o mică pomenire la biserică, cu câteva persoane, și apoi vom împărți pachete”, a spus lipsită de vlagă, mama lui Răzvan Ciobanu.

Nici creatoarea de modă, Adina Buzatu nu l-a uitat pe celebrul designer. Astăzi, Adina a postat mai multe fotografii în care apare împreună cu Răzvan, alături de un mesaj dureros.

A trecut un an, prieten drag! Dumnezeu să te aibă în pază”, a fost mesajul creatoarei de modă.

Cine a fost băiatul rebel al modei

Răzvan Ciobanu s-a născut pe 28 ianuarie 1976 și s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani.

Răzvan a avut prima prezentare la 19 ani, iar în cariera sa a participat la mai multe prezentări de modă internaționale, colaborând chiar și cu Irina Schrotter.

A fost o perioadă în care Răzvan a fost juratul emisiunii Bravo ai stil, difuzată pe Kanald. Cea mai cunoscută colecție a sa este cea din primăvara-vara  „Rochia”, lansată în 2009, și conține 70 de rochii de seară primind critici pozitive de la specialiștii de modă.

Se știe că problema cu care s-a confruntat încă de când era tânăr,  a fost lupta cu kilogramele, luptă pe care a câștigat-o după ce a ținut o dietă strictă și a ajuns să cântărească 83 de kilograme.

Răzvan Ciobanu a fost numit de către prieteni și colaboratori, copilul teribil al modei românești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: