Redactia.ro
Home » Monden » Cât de mult au crescut băieții Adrianei Bahmuțeanu. Eduard și Maximus vor studia în străinătate

Cât de mult au crescut băieții Adrianei Bahmuțeanu. Eduard și Maximus vor studia în străinătate

GALERIE FOTO (7) Cât de mult au crescut băieții Adrianei Bahmuțeanu

Cât de mult au crescut băieții Adrianei Bahmuțeanu. Ani la rând, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au luptat pentru cei doi copii ai lor, iar în cele din urmă, Eduard și Maximus au ajuns în grija afaceristului. Bruneta a fost de acord ca fiii săi să locuiască la tatăl lor, având în vedere că ea avea probleme financiare și se descurca greu. În prezent, băieții prezentatoarei tv sunt deja adolescenți și au visuri mari.

Cât de mult au crescut băieții Adrianei Bahmuțeanu. Eduard și Maximus vor studia în străinătate

Cât de mult au crescut băieții Adrianei Bahmuțeanu. De-a lungul anilor, copiii Adrianei Bahmuțean și a lui Silviu Prigoană au fost afectați de certurile părinților lui. Filmulețul în care unul dintre băieți apare legat țipând, alături de el fiind mama și fratele lui, a reaprins scânteia între cei doi foști soți.

După ce a fost de acord ca Eduard și Maximus să locuiască împreună cu tatăl lor, relația Adrianei cu fiii săi s-a schimbat. Maximus are 13 ani, iar Eduard are 11 ani, amândoi fiind mult mai înțelegători acum. Cei doi băieți mai mici ai lui Prigoană sunt fascinați de limbile străine, dar și de criptomonede. Mai mult, cei doi au preluat pasiona pentru afaceri de la tatăl lor. Silviu Prigoană a spus că Eduard este pasionat de cultura japoneză, iar Maximus iubește limba chinează. „Maximus învață limba chineză pentru că vrea el. Pe mine nu mă interesează, să fie disciplinați și cuminți’, a spus Silviu Prigoană.

De asemenea, Maximus a declarat că este pasionat de lumea criptomonedelor, motiv pentru care și-a luat o profesoară pentru a învăța limba chineză. „Ca să fii CEO trebuie să știi chineză. Am început cu un manual HSK, acum sunt la lecția 10 din 50.000 de lecții’, a spus acesta. În prezent, băiatul cel mare este în clasa a VIII-a, iar la anul va pleca în Anglia, la studii. „Le place cu sclavi. Urmează, la anul când pleacă în Anglia la școală, o să-și facă el patul acolo. Clasa a noua, gata, pleacă puțin în Anglia să stea și el la internat. Eduard mai are 2 ani, el vrea Japonia’, a mai declarat Silviu Prigoană la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu își vede copiii doar de două ori pe lună

Ani de zile s-a luptat prin tribunale cu Silviu Prigoană, pentru custodia copiilor, dar în cele din urmă a devenit mamă cu jumătate de normă. Băieții ei locuiesc de ceva timp la tatăl lor, iar vedeta își vede copiii de două ori pe lună. „Stabileşte locuinţa minorilor… la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile’, a fost decizia instanței.

Adriana Bahmuțeanu s-a obișnuit să-și vadă copiii doar în weekend, menționând că lui Eduard și Maximus le este mult mai bine cu tatăl lor. „Eu nu i-am cerut bani lui Prigoană niciodată. Faptul că esti mamă, nu-ţi dă dreptul să ai drepturi depline asupra copilului. Dacă Prigoană nu mă aducea pe marginea prăpastiei, eu nu-mi dădeam seama că trebuie să mă schimb ca om, să mă maturizez. Eu vreau să am doi copii echilibraţi, dacă vor să stea la ta-su, atunci să stea!’, a spus Adriana Bahmuţeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: